Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Bekijk onze nieuwe producten op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023!

Bekijk onze nieuwe producten op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023!
Bekijk onze nieuwe producten op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023!
Bedrijfsnieuws 5 jun 2023

Drie  dagen  lang, van  woensdag 7 tot en met  vrijdag  9 juni 2023 staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Dit wordt alweer de 24ste editie dat de Vakbeurs een podium biedt  aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken.

U kunt onze Falco bezoeken op  stand 10.0.9. Onze projectadviseurs vertellen u graag meer over o.a. ons nieuwe product, de overdekte picknickset voor Jongeren Ontmoetings Plekken en over verschillende bekledingen voor straatmeubilair.

Registratie

Gratis toegang, zonder wachttijd? Voor een bezoek aan de beursvloer van hét nationale evenement van Nederland op het gebied van werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 juni is enkel een kosteloze registratie nodig. Dat kan vooraf via deze website of ter plekke bij de ingang van de vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!