Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Anders in de openbare ruimte met de nieuwe Niveau en Tribune bank

Anders in de openbare ruimte met de nieuwe Niveau en Tribune bank
Anders in de openbare ruimte met de nieuwe Niveau en Tribune bank
Bedrijfsnieuws 20 sep 2011

De afgelopen jaren is het succes van de FalcoLinea serie steeds groter geworden. Om met deze serie meer mogelijkheden te bieden is in samenwerking met IPV Delft een tweetal banken ontworpen welke perfect aansluiten op ons huidige straatmeubilair in de Linea-serie.

Het uitgangspunt voor de Linea serie was om straatmeubilair te ontwikkelen dat eruitziet alsof de houten bekleding direct uit de grond omhoog komt. We hebben de meubels een comfortabele, ontspannen zit gegeven.

Eigenzinnig
Met deze FalcoLinea Niveau bank is er keuze genoeg om op verschillende manieren te zitten op één en dezelfde bank. Met de verschillende dieptes in deze bank zit je altijd op het gewenste niveau. Eigenzinnig, maar mooi.

Ga naar de productpagina van de eigenzinnige Niveau bank

Hoogtepunt
Met de Tribune bank wordt de openbare ruimte naar nieuwe hoogtepunten gebracht. De Tribune bank geeft namelijk de mogelijkheid om op verschillende hoogtes plaats te nemen in de openbare ruimte. En de ruimte die deze bank biedt is een hoogtepunt in het kwadraat.

Ga naar de productpagina van de Tribune bank

FalcoLinea serie
In de huidige serie FalcoLinea vindt u de stoel, bank met en zonder rugleuning, afvalbak en zelfs een Sofa. Nu aangevuld met de Niveau bank en de Tribune bank.

Falco, voor een mooiere buitenwereld.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!