Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Aan de slag met fietsstimulering?

Aan de slag met fietsstimulering?
Aan de slag met fietsstimulering?
Bedrijfsnieuws 20 aug 2013

Fietsen is een gezonde manier van transport, met veel bijbehorende voordelen. Om het aantal fietsers te verhogen in onze steden en dorpen, kunnen we een meer fietsvriendelijke omgeving creëren. Niet alleen door fietspaden en fietsparkeervoorzieningen, maar ook door middel van andere factoren. Met onze fietsparkeersystemen, overkappingen en andere fietsvoorzieningen biedt Falco u dé oplossing voor fietsparkeren, fietsmarketing, fietsstimulering en inrichting van fietspaden en fietssnelwegen.

DeroZapis bijvoorbeeld het ultieme hulpmiddel bij het stimuleren en belonen van het fietsgebruik. De DeroZap is een geautomatiseerde hardware en software oplossing welke de meest betrouwbare manier is om het woon-werkverkeer per fiets te managen en te laten groeien. Alle Falco fietsmarketing producten kunt u hier bekijken.

Wilt u als werknemer meer medewerkers op de fiets naar het werk krijgen? Neem dan ook eens een kijkje op http://www.fietsinspiratietool.nl/, een initiatief van de Fietsersbond Met deze tool wil men de drempel voor bedrijven verlagen om met fietsstimulering aan de slag te gaan. Met behulp van de slimme tools kan ieder bedrijf zelf eenvoudig en snel aan de slag.

Laat u informeren over onze mogelijkheden om fietsen te stimuleren en veiliger te maken en neem contact op met fietsmarketing specialist Marc Kosse op 0546 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!