Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Aan de slag met fietsstimulering?

Aan de slag met fietsstimulering?
Aan de slag met fietsstimulering?
Bedrijfsnieuws 20 aug 2013

Fietsen is een gezonde manier van transport, met veel bijbehorende voordelen. Om het aantal fietsers te verhogen in onze steden en dorpen, kunnen we een meer fietsvriendelijke omgeving creëren. Niet alleen door fietspaden en fietsparkeervoorzieningen, maar ook door middel van andere factoren. Met onze fietsparkeersystemen, overkappingen en andere fietsvoorzieningen biedt Falco u dé oplossing voor fietsparkeren, fietsmarketing, fietsstimulering en inrichting van fietspaden en fietssnelwegen.

DeroZapis bijvoorbeeld het ultieme hulpmiddel bij het stimuleren en belonen van het fietsgebruik. De DeroZap is een geautomatiseerde hardware en software oplossing welke de meest betrouwbare manier is om het woon-werkverkeer per fiets te managen en te laten groeien. Alle Falco fietsmarketing producten kunt u hier bekijken.

Wilt u als werknemer meer medewerkers op de fiets naar het werk krijgen? Neem dan ook eens een kijkje op http://www.fietsinspiratietool.nl/, een initiatief van de Fietsersbond Met deze tool wil men de drempel voor bedrijven verlagen om met fietsstimulering aan de slag te gaan. Met behulp van de slimme tools kan ieder bedrijf zelf eenvoudig en snel aan de slag.

Laat u informeren over onze mogelijkheden om fietsen te stimuleren en veiliger te maken en neem contact op met fietsmarketing specialist Marc Kosse op 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!