Back to top
Tawk.to
Adviseur op bezoek?

Service

Home Service Adviseur op bezoek?

Adviseur op bezoek?

Vrijblijvende afspraak?

De projectadviseurs van Falco bezoeken u in heel Nederland en adviseren u over (projectmatig) fietsparkeren, overkappingen, straat-en parkmeubilair en verkeersvoorzieningen voor uw locatie. Kortom, alles voor een mooiere buitenwereld.

Bel voor een afspraak met de projectadviseur bij u in de buurt: 0546 55 44 44. U kunt ook e-mailen naar verkoop@falco.nl.

Falco projectadviseurs:

Erik Vos Erik Vos
Projectadviseur voor regio:
Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland.


Marcel Ganzeboom Marcel Ganzeboom
Projectadviseur voor regio:
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland,
Flevoland, Noord-Brabant en Limburg.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!