Back to top
Tawk.to

Verschillende fiets- en rokersoverkappingen bedrijventerrein UPS

Home Projecten Verschillende fiets- en rokersoverkappingen bedrijventerrein UPS

In opdracht van Geelen Vastgoed & Bouw hebben we een aantal overkappingen geproduceerd en geleverd die geplaatst zijn op het buitenterrein van UPS in Eindhoven. Sommige overkappingen worden gebruikt om fietsen in te parkeren en andere overkappingen zijn bedoeld als rokersoverkappingen.

Fietsoverkapping

Om 70 fietsen te parkeren heeft Falco een ruime fietsoverkapping FalcoLok-500 geproduceerd en geplaatst. De fietsoverkapping bestaat uit 5 vakken. Het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten, en de belatting bestaat uit FSC®gecertificeerd hardhout. De overkapping is voorzien van deuren.

Fietsen kunnen geparkeerd worden in fietsenrekken Triangel-10.

Rokersoverkappingen

Falco’s overkapping FalcoSpan is gekozen om in te zetten als rokersoverkapping. Standaard bestaat de FalcoSpan overkapping uit een dakelement en staanders, maar door het toevoegen van veiligheidsglas is de overkapping “dicht” gemaakt. Met wanden van hardglas kan de overkapping afgesloten worden tegen  wind en regeninslag. Door de heldere wanden blijft het wel een overkapping waar sociale controle mogelijk is. In totaal staan er 5 FalcoSpan rokersoverkappingen op het UPS buitenterrein.

Bedrijventerrein

Falco richt regelmatig bedrijventerreinen in met overkappingen, straatmeubilair of verkeersvoorzieningen. Bekijk ons bord “Bedrijventerrein inrichten” op Pinterest om voorbeeldprojecten te bekijken.

Eigen fabriek

De overkappingen van dit worden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de overkapping in Eindhoven.

Wij verzorgen uw project van A tot Z! Neem voor meer informatie contact op via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!