Back to top
Tawk.to

Verschillende fiets- en rokersoverkappingen bedrijventerrein UPS

Home Projecten Verschillende fiets- en rokersoverkappingen bedrijventerrein UPS

In opdracht van Geelen Vastgoed & Bouw hebben we een aantal overkappingen geproduceerd en geleverd die geplaatst zijn op het buitenterrein van UPS in Eindhoven. Sommige overkappingen worden gebruikt om fietsen in te parkeren en andere overkappingen zijn bedoeld als rokersoverkappingen.

Fietsoverkapping

Om 70 fietsen te parkeren heeft Falco een ruime fietsoverkapping FalcoLok-500 geproduceerd en geplaatst. De fietsoverkapping bestaat uit 5 vakken. Het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten, en de belatting bestaat uit FSC®gecertificeerd hardhout. De overkapping is voorzien van deuren.

Fietsen kunnen geparkeerd worden in fietsenrekken Triangel-10.

Rokersoverkappingen

Falco’s overkapping FalcoSpan is gekozen om in te zetten als rokersoverkapping. Standaard bestaat de FalcoSpan overkapping uit een dakelement en staanders, maar door het toevoegen van veiligheidsglas is de overkapping “dicht” gemaakt. Met wanden van hardglas kan de overkapping afgesloten worden tegen  wind en regeninslag. Door de heldere wanden blijft het wel een overkapping waar sociale controle mogelijk is. In totaal staan er 5 FalcoSpan rokersoverkappingen op het UPS buitenterrein.

Bedrijventerrein

Falco richt regelmatig bedrijventerreinen in met overkappingen, straatmeubilair of verkeersvoorzieningen. Bekijk ons bord “Bedrijventerrein inrichten” op Pinterest om voorbeeldprojecten te bekijken.

Eigen fabriek

De overkappingen van dit worden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de overkapping in Eindhoven.

Wij verzorgen uw project van A tot Z! Neem voor meer informatie contact op via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!