Back to top
Tawk.to

Tuininrichting met rokersoverkapping en straatmeubilair

Home Projecten Tuininrichting met rokersoverkapping en straatmeubilair

Van de serie straatmeubilair heeft Stago de picknicktafel, bank met en zonder rugleuning en de boombank geplaatst van de FalcoBloc. De picknicktafel is uit één geheel gemaakt en is een solide tafel. Eventueel met poedercoating kan er een extra accent gelegd worden op de stalen delen van de picknicktafel.

Varianten buitenbank

Verder zijn er drie varianten van de FalcoBloc bank gebruikt. Onder de Navajo rokersoverkapping staan de banken zonder rugleuning, in de tuin staan de banken met rugleuning en de boombank. De boombank is een recente variant met rugleuning, die hier gecentreerd is rondom een boom.

Rokersoverkapping 

De Navajo rokersoverkapping heeft een dakbedekking van aluzinc profielplaat en heeft alle zijden open. De Navajo wordt vooral gebruikt als rokersoverkapping vanwege de grote ruimte die deze overkapping biedt.

Een complete (tuin)inrichting voor uw bedrijfsterrein? Neem contact op met één van onze productadviseurs, zij maken een plan op maat voor u.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!