Back to top
Tawk.to

Tuininrichting met rokersoverkapping en straatmeubilair

Home Projecten Tuininrichting met rokersoverkapping en straatmeubilair

Van de serie straatmeubilair heeft Stago de picknicktafel, bank met en zonder rugleuning en de boombank geplaatst van de FalcoBloc. De picknicktafel is uit één geheel gemaakt en is een solide tafel. Eventueel met poedercoating kan er een extra accent gelegd worden op de stalen delen van de picknicktafel.

Varianten buitenbank

Verder zijn er drie varianten van de FalcoBloc bank gebruikt. Onder de Navajo rokersoverkapping staan de banken zonder rugleuning, in de tuin staan de banken met rugleuning en de boombank. De boombank is een recente variant met rugleuning, die hier gecentreerd is rondom een boom.

Rokersoverkapping 

De Navajo rokersoverkapping heeft een dakbedekking van aluzinc profielplaat en heeft alle zijden open. De Navajo wordt vooral gebruikt als rokersoverkapping vanwege de grote ruimte die deze overkapping biedt.

Een complete (tuin)inrichting voor uw bedrijfsterrein? Neem contact op met één van onze productadviseurs, zij maken een plan op maat voor u.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!