Back to top
Tawk.to

Tuininrichting met rokersoverkapping en straatmeubilair

Home Projecten Tuininrichting met rokersoverkapping en straatmeubilair

Van de serie straatmeubilair heeft Stago de picknicktafel, bank met en zonder rugleuning en de boombank geplaatst van de FalcoBloc. De picknicktafel is uit één geheel gemaakt en is een solide tafel. Eventueel met poedercoating kan er een extra accent gelegd worden op de stalen delen van de picknicktafel.

Varianten buitenbank

Verder zijn er drie varianten van de FalcoBloc bank gebruikt. Onder de Navajo rokersoverkapping staan de banken zonder rugleuning, in de tuin staan de banken met rugleuning en de boombank. De boombank is een recente variant met rugleuning, die hier gecentreerd is rondom een boom.

Rokersoverkapping 

De Navajo rokersoverkapping heeft een dakbedekking van aluzinc profielplaat en heeft alle zijden open. De Navajo wordt vooral gebruikt als rokersoverkapping vanwege de grote ruimte die deze overkapping biedt.

Een complete (tuin)inrichting voor uw bedrijfsterrein? Neem contact op met één van onze productadviseurs, zij maken een plan op maat voor u.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!