Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 31, Brugwachtershuisje in Alblasserdam

Week 31, Brugwachtershuisje in Alblasserdam
Week 31, Brugwachtershuisje in Alblasserdam
Werk in uitvoering 1 aug 2023

In Alblasserdam prijkt sinds deze maand het nieuwe brugwachtershuisje bij de fietsersbrug aan de Zuiderstek. Met zijn groene poedercoating die perfect bij de brug past, is dit huisje niet alleen een functionele, maar ook een aantrekkelijke overkapping. Hoewel onze overkappingen doorgaans worden gebruikt om fietsen veilig en droog te stallen, biedt deze FalcoSpan overkapping een veilig onderkomen voor de brugwachter. 

Standaard bestaat de FalcoSpan overkapping uit een dakelement en staanders, maar door toevoegen van hardglas kan de overkapping ‘dicht’ gemaakt worden. Met wanden van hardglas kan de overkapping afgesloten worden tegen wind en regeninslag. Door de heldere wanden blijft het wel een overkapping waar sociale controle mogelijk blijft. Neem contact op met ons deskundige team voor advies op maat en ontdek de talloze mogelijkheden die onze overkappingen bieden.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!