Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 29, FalcoZan open overkapping in Kampen

Week 29, FalcoZan open overkapping in Kampen
Week 29, FalcoZan open overkapping in Kampen
Werk in uitvoering 20 jul 2023

De FalcoZan fietsoverkapping is een stijlvol en duurzaam ontwerp dat niet alleen een veilige fietsparkeerplek biedt, maar ook een esthetische meerwaarde geeft aan de omgeving. Deze overkappingen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen en een lange levensduur garanderen. Met de FalcoLean fietsaanleunbeugels wordt het parkeren van fietsen en bromfietsen een moeiteloze taak, terwijl tegelijkertijd de beschikbare ruimte optimaal wordt benut.

Bij Falco zijn we er trots op dat onze VCA gecertficeerde monteurs bij Cura Packaging in Kampen met succes deze hoogwaardige fietsoverkappingen hebben geïnstalleerd. Onze jarenlange expertise in fietsparkeeroplossingen stelt ons in staat om aan de behoeften van bedrijven zoals Cura Packaging te voldoen, en we zijn verheugd om te zien dat onze producten bijdragen aan het verbeteren van het dagelijkse leven van hun medewerkers en klanten.

Is uw bedrijf ook op zoek naar een efficiënte en stijlvolle oplossing voor fietsparkeren? Neem dan contact op met Falco en ontdek onze uitgebreide reeks fietsparkeerproducten, op maat gemaakt voor elke situatie. Samen kunnen we de mobiliteit verbeteren en bijdragen aan een duurzamere wereld.

Kies voor Falco - jouw partner in hoogwaardige fietsparkeeroplossingen!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!