Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 28: Robuuste fietsoverkapping bij Yulius, Barendrecht

Week 28: Robuuste fietsoverkapping bij Yulius, Barendrecht
Week 28: Robuuste fietsoverkapping bij Yulius, Barendrecht
Werk in uitvoering 13 jul 2023

Op de Boerhaavelaan in Barendrecht bevindt zich een locatie van Yulius voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Onlangs is daar een Falcolok-300 fietsoverkapping geplaatst, voorzien van traliepanelen als wandbekleding. Deze overkapping straalt robuustheid uit en biedt de mogelijkheid om begroeid te raken met bijvoorbeeld klimop.

Wandbekleding

Ontdek de talloze mogelijkheden voor wandbekleding bij onze overkappingen! Denk aan een elegante hardhouten belatting of een moderne look met Trespa, of misschien bent u juist geïnteresseerd in perfoplaten voor een speels effect, of wilt u uw wanden transformeren met prachtig bestickerd glas.Wilt u een beter beeld krijgen van de diverse opties die wij aanbieden? Bekijk dan hieronder onze inspirerende video, waarin we u laten zien hoe elke wandbekleding zijn eigen unieke karakter toevoegt aan een ruimte. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Fietsenrekken

Met afmetingen van 14x3 meter biedt de overkapping ruimte aan 34 fietsen. Fietsenrek Ideaal 2.0 zorgt ervoor dat de fietsen netjes en veilig tegen diefstal geparkeerd kunnen worden.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!