Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 26: Fietsoverkapping bij DNA Treeport, Rijsbergen

Week 26: Fietsoverkapping bij DNA Treeport, Rijsbergen
Week 26: Fietsoverkapping bij DNA Treeport, Rijsbergen
Werk in uitvoering 26 jun 2023

In opdracht van Bouwbedrijf Vrolijk hebben we de FalcoLok-500 fietsoverkapping van 5x4 meter gerealiseerd bij de nieuwbouw van DNA Treeport in Rijsbergen. Deze fietsoverkapping is uitgerust met de innovatieve Falcosound fietsenrekken en biedt een flexibele oplossing voor de stalling van fietsen.

De FalcoLok-500 fietsoverkapping is een robuuste en duurzame constructie die perfect aansluit bij de moderne architectuur van DNA Treeport. Met een afmeting van 5x4 meter biedt de overkapping voldoende ruimte om een groot aantal fietsen te stallen. Of het nu gaat om forenzen, werknemers van bezoekers, deze overkapping is geregeld in de vereiste aan veilige fietsenstallingen.

Een van de unieke kenmerken van deze fietsoverkapping is de flexibiliteit die het biedt. Met de Falcosound fietsenrekken kan de indeling van de overkapping eenvoudig worden aangepast aan de veranderende behoeften. Of het nu gaat om traditionele fietsenrekken, oplaadpunten voor e-bikes of zelfs ruimte voor bakfietsen, de flexibele opstelling maakt het mogelijk om de overkapping aan te passen aan verschillende soorten fietsen.

Daarnaast biedt de FalcoLok-500 fietsoverkapping ook bescherming tegen de elementen. Met een solide dakconstructie en eventuele zijpanelen kunnen fietsen worden beschermd tegen regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat de fietsen in optimale conditie blijven en de gebruikers comfortabel hun bestemming kunnen bereiken. Met deze fietsoverkapping kunnen fietsers met een gerust hart hun fiets achterlaten, wetende dat deze veilig en beschermd is.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!