Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 23: twee fietsoverkappingen bij Ontmoetingsschool de Oanrin

Week 23: twee fietsoverkappingen bij Ontmoetingsschool de Oanrin
Week 23: twee fietsoverkappingen bij Ontmoetingsschool de Oanrin
Werk in uitvoering 9 jun 2023

Er wordt een nieuwe basisschool gebouwd in Arum: Ontmoetingsschool de Oanrin. En natuurlijk hoort bij een nieuwe school ook een fietsenstalling. De FalcoLok-500 fietsoverkapping is, zoals zo vaak, een uitstekende keuze. Deze overkapping heeft een afmeting van 12x3 meter en beschikt over 3 dubbele deuren aan de lange zijde. De constructie van de overkapping is volledig gemaakt van thermisch verzinkt staal, wat zorgt voor duurzaamheid en corrosiebestendigheid. De bekleding rondom de overkapping is van FSC-gecertificeerd hardhout, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

In de overkapping zijn 36 stuks FalcoLean fietsaanleunbeugels geplaatst. Dit zijn zogenaamde fietsnietjes, waar fietsen tegenaan kunnen worden geplaatst en vastgezet kunnen worden. Deze fietsaanleunbeugels bieden een handige en efficiënte manier om fietsen te stallen.

Daarnaast is er ook een berging geïnstalleerd door de VCA-gecertificeerde monteurs van Falco. Deze berging, genaamd de FalcoLok-300, heeft een afmeting van 4x3 meter en beschikt over een dubbele deur aan de lange zijde. De constructie en opbouw van deze kleinere berging zijn vergelijkbaar met die van de FalcoLok-500. 

Met de combinatie van de FalcoLok-500 fietsoverkapping, de FalcoLean fietsaanleunbeugels en de FalcoLok-300 berging, biedt de fietsenstalling bij de Ontmoetingsschool de Oanrin een praktische en veilige oplossing voor het stallen van fietsen en het opbergen van benodigde materialen.

Bent u bezig met het plannen van een gloednieuw project? Of het nu gaat om bijvoorbeeld een school, een bedrijfspand of een appartementencomplex, wij staan klaar om u te helpen! Met onze expertise en ervaring kunnen wij u ondersteunen bij elke stap van het bouwproces, van conceptontwikkeling tot oplevering. Mail naar info@falco.nl of bel ons op 0546 55 44 44!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!