Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 19: Robuuste zitbank bij winkelcentrum

Week 19: Robuuste zitbank bij winkelcentrum
Week 19: Robuuste zitbank bij winkelcentrum
Werk in uitvoering 11 mei 2023

Bij het winkelcentrum aan de Heiligeweg in Krommenie is een robuuste FalcoGlory buitenbank geplaatst. De bank is geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen, net als alle andere Falco producten. De FalcoGlory is verkrijgbaar in diverse modellen.waaronder de dubbelzijdige zitbank met afmetingen van 100x100mm voor zowel de zit- als rugdelen, gemaakt van staal en hout. Het houtwerk zorgt voor een stevig en robuust uiterlijk.

Bent u op zoek naar een bank met rugleuning voor een winkelplein om gebruikers elkaar te laten ontmoeten en te ontspannen? Of een eenvoudige straatbank zonder rugleuning voor een drukke doorgangszone? Misschien wilt u een modern, multifunctioneel buitenmeubel voor een schoolplein dat zowel als bank als om te spelen kan worden gebruikt? Of wat dacht u van een modulaire bank die u in elkaar kunt zetten en vorm kunt geven zodat hij uniek is en perfect in uw project past? Wat u ook zoekt, u vindt het allemaal hier bij Falco.

Of u nu op zoek bent naar een bank met rugleuning voor bijvoorbeeld een winkelplein om gebruikers te laten ontmoeten en ontspannen, of een eenvoudige straatbank zonder rugleuning voor bij uw bedrijf, of zelfs een modern multifunctioneel buitenmeubel dat ook gebruikt kan worden om te spelen, zoals op een schoolplein, of een modulaire bank die u kunt vormgeven tot uw eigen unieke project - bij Falco vindt u het allemaal! 

Straatmeubilair van Falco voor elke buitenruimte! Falco ontwerpt straatmeubilair dat ingezet wordt om de openbare ruimte in te richten, voor bedrijfsterreinen, schoolpleinen, campings en meer. Falco straatmeubilair vindt men overal terug in het straatbeeld en niet voor niets. Falco straatmeubilair is solide, duurzaam en ruim in keus! Bekijk hieronder allerlei vormen van straatmeubilair; van asbakken, afvalbakken tot banken en stoelenboomroosters(picknick)tafels en plantenbakken

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!