Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 18: Lage fietsoverkapping bij Jumbo in Zelhem

Week 18: Lage fietsoverkapping bij Jumbo in Zelhem
Week 18: Lage fietsoverkapping bij Jumbo in Zelhem
Werk in uitvoering 4 mei 2023

Bij de Jumbo in Zelhem was men op zoek naar een lage fietsoverkapping. In opdracht van Enzerink BV uit Hengelo (Gld) en in overleg met met Falco's productspecialist is gekozen voor de Q-150 fietsoverkapping. De Q-150 is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Door de lage hoogte van deze overkapping blijft de omgeving ongehinderd en behoudt het zijn esthetische uitstraling. Of u nu op zoek bent naar een fietsenstalling voor uw bedrijf, school of gemeenschap, de Q-150 fietsoverkapping biedt de perfecte oplossing voor een professionele en moderne uitstraling. De overkapping wordt vaak ingezet als fietsoverkapping of fietsenstalling, maar kan natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt worden.

Uitgebreid assortiment

Bent u op zoek naar een overkapping met een standaardhoogte? In ons uitgebreide assortiment vindt u vast een model dat aan uw wensen voldoet. Of u nu een houten overkapping zoekt of juist een overkapping met Trespa of tralie bekleding, een afsluitbare overkapping of een overkapping met een sedum dak. Heeft u liever een overkapping waarin fietsen op twee niveaus kunnen worden gestald? Falco biedt overkappingen door heel Nederland en daarbuiten, waaronder fietsoverkappingen, transparante overkappingen, droogloopoverkappingen en opslag- en bergingsoverkappingen. Als specialist in overkappingen voor buitenterreinen en openbare ruimtes, bieden wij ook op maat gemaakte fietsenstallingen. Bij Falco bent u dus altijd aan het juiste adres!

Fietsoverkappingen en circulaire economie

Het verminderen van het gebruik van primaire grondstoffen zoals mineralen, metalen en fossiele brandstoffen is een belangrijke uitdaging. Bij Falco kunnen onze Circulair Manager John Wermink en ons ontwerpteam u helpen bij het circulair inzetten van onze overkappingen. Al onze producten voor de buitenruimte worden zo ontworpen dat ze gemakkelijk te demonteren zijn en bij onze hoofdvestiging worden gecontroleerd, gerepareerd, gereviseerd of gerecycled. Op deze manier kunnen ze een tweede of zelfs derde leven krijgen, waardoor de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden blijft. Falco overkappingen zijn duurzaam en gaan lang mee! Toch toe aan een ruimere overkapping of kan het materiaal jaren later wel een opknap beurt gebruiken? Wij zetten onze producten graag circulair in. Onze Falco monteurs komen de overkapping demonteren en bij onze fabriek in Vriezenveen wordt het materiaal gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd of vervangen. Bekijk hier een video waarin een fietsoverkapping te zien is die een tweede leven krijgt op een nieuwe plek.

Daarnaast onderzoeken we bij Falco het gebruik van biobased materialen in ons straatmeubilair en hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De Milieukostenindicator (MKI) is een eenvoudige manier om de milieueffecten van een product uit te drukken in euro's en de milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product in kaart te brengen. Als u geïnteresseerd bent in de MKI van een bepaald product, kunt u ons laten weten en dan voorzien wij u van de nodige informatie.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!