Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 48: Voormontage FalcoLinea Jongeren Ontmoetings Plek

Week 48: Voormontage FalcoLinea Jongeren Ontmoetings Plek
Week 48: Voormontage FalcoLinea Jongeren Ontmoetings Plek
Montage project van de week 30 nov 2023

Bekijk hier alvast de nieuwe ontmoetingsplek voor jong en oud welke bestemd is voor het nieuwe Dorsplein in Heteren! Hier wordt de FalcoLinea JOP (Jongeren Ontmoetings Plek) door ervaren medewerkers vervaardigd in onze voormontage hal in Vriezenveen. 

Sinds 2020 heeft het Dorsplein een transformatie ondergaan tot een bruisend dorpshart dat sociale interacties aanmoedigt. Het is een plek waar het leven zich afspeelt, met ruimte voor evenementen, winkels en woningen. En te midden van dit alles is de JOP een oase voor zowel jongeren als ouderen - een ideale locatie om samen te komen, te ontspannen en te genieten van de levendige atmosfeer. Een ontmoetingsplek die niet alleen een baken is voor sociale verbindingen, maar ook een stijlvolle aanvulling vormt op de charme van Heteren.

De FalcoLinea JOP biedt comfortabele tribunebanken en een essentiële tafel, allemaal elegant overkapt voor beschutting tegen de elementen. Deze veelzijdige zitplaats is modulair opgebouwd, zodat het gemakkelijk kan worden aangepast aan uw wensen. De stalen delen kunnen worden gepoedercoat in de kleur die past bij uw stijl, terwijl het FSC®-gecertificeerde hout een duurzaam tintje toevoegt. En voor die magische avonden is er zelfs de mogelijkheid tot het toevoegen van LED-verlichting aan de nok van het zitelement, voor een betoverende sfeer.

Interesse om in uw gemeente, sportveld, speeltuin een overdekte onmoetingsplek te plaatsen? Of als buitenkantoor op uw bedrijventerrein? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs om mee te denken over de mogelijkheden. 

De FalcoLinea JOP is er in twee uitvoeringen. Naast de grote tribunebank is er ook nog een kleinere uitvoering.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!