Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 29, FalcoZan open overkapping in Kampen

Week 29, FalcoZan open overkapping in Kampen
Week 29, FalcoZan open overkapping in Kampen
Montage project van de week 20 jul 2023

De FalcoZan fietsoverkapping is een stijlvol en duurzaam ontwerp dat niet alleen een veilige fietsparkeerplek biedt, maar ook een esthetische meerwaarde geeft aan de omgeving. Deze overkappingen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen en een lange levensduur garanderen. Met de FalcoLean fietsaanleunbeugels wordt het parkeren van fietsen en bromfietsen een moeiteloze taak, terwijl tegelijkertijd de beschikbare ruimte optimaal wordt benut.

Bij Falco zijn we er trots op dat onze VCA gecertficeerde monteurs bij Cura Packaging in Kampen met succes deze hoogwaardige fietsoverkappingen hebben geïnstalleerd. Onze jarenlange expertise in fietsparkeeroplossingen stelt ons in staat om aan de behoeften van bedrijven zoals Cura Packaging te voldoen, en we zijn verheugd om te zien dat onze producten bijdragen aan het verbeteren van het dagelijkse leven van hun medewerkers en klanten.

Is uw bedrijf ook op zoek naar een efficiënte en stijlvolle oplossing voor fietsparkeren? Neem dan contact op met Falco en ontdek onze uitgebreide reeks fietsparkeerproducten, op maat gemaakt voor elke situatie. Samen kunnen we de mobiliteit verbeteren en bijdragen aan een duurzamere wereld.

Kies voor Falco - jouw partner in hoogwaardige fietsparkeeroplossingen!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!