Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 28: Robuuste fietsoverkapping bij Yulius, Barendrecht

Week 28: Robuuste fietsoverkapping bij Yulius, Barendrecht
Week 28: Robuuste fietsoverkapping bij Yulius, Barendrecht
Montage project van de week 13 jul 2023

Op de Boerhaavelaan in Barendrecht bevindt zich een locatie van Yulius voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Onlangs is daar een Falcolok-300 fietsoverkapping geplaatst, voorzien van traliepanelen als wandbekleding. Deze overkapping straalt robuustheid uit en biedt de mogelijkheid om begroeid te raken met bijvoorbeeld klimop.

Wandbekleding

Ontdek de talloze mogelijkheden voor wandbekleding bij onze overkappingen! Denk aan een elegante hardhouten belatting of een moderne look met Trespa, of misschien bent u juist geïnteresseerd in perfoplaten voor een speels effect, of wilt u uw wanden transformeren met prachtig bestickerd glas.Wilt u een beter beeld krijgen van de diverse opties die wij aanbieden? Bekijk dan hieronder onze inspirerende video, waarin we u laten zien hoe elke wandbekleding zijn eigen unieke karakter toevoegt aan een ruimte. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Fietsenrekken

Met afmetingen van 14x3 meter biedt de overkapping ruimte aan 34 fietsen. Fietsenrek Ideaal 2.0 zorgt ervoor dat de fietsen netjes en veilig tegen diefstal geparkeerd kunnen worden.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!