Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 26: Fietsoverkapping bij DNA Treeport, Rijsbergen

Week 26: Fietsoverkapping bij DNA Treeport, Rijsbergen
Week 26: Fietsoverkapping bij DNA Treeport, Rijsbergen
Montage project van de week 26 jun 2023

In opdracht van Bouwbedrijf Vrolijk hebben we de FalcoLok-500 fietsoverkapping van 5x4 meter gerealiseerd bij de nieuwbouw van DNA Treeport in Rijsbergen. Deze fietsoverkapping is uitgerust met de innovatieve Falcosound fietsenrekken en biedt een flexibele oplossing voor de stalling van fietsen.

De FalcoLok-500 fietsoverkapping is een robuuste en duurzame constructie die perfect aansluit bij de moderne architectuur van DNA Treeport. Met een afmeting van 5x4 meter biedt de overkapping voldoende ruimte om een groot aantal fietsen te stallen. Of het nu gaat om forenzen, werknemers van bezoekers, deze overkapping is geregeld in de vereiste aan veilige fietsenstallingen.

Een van de unieke kenmerken van deze fietsoverkapping is de flexibiliteit die het biedt. Met de Falcosound fietsenrekken kan de indeling van de overkapping eenvoudig worden aangepast aan de veranderende behoeften. Of het nu gaat om traditionele fietsenrekken, oplaadpunten voor e-bikes of zelfs ruimte voor bakfietsen, de flexibele opstelling maakt het mogelijk om de overkapping aan te passen aan verschillende soorten fietsen.

Daarnaast biedt de FalcoLok-500 fietsoverkapping ook bescherming tegen de elementen. Met een solide dakconstructie en eventuele zijpanelen kunnen fietsen worden beschermd tegen regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat de fietsen in optimale conditie blijven en de gebruikers comfortabel hun bestemming kunnen bereiken. Met deze fietsoverkapping kunnen fietsers met een gerust hart hun fiets achterlaten, wetende dat deze veilig en beschermd is.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!