Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 19: Robuuste zitbank bij winkelcentrum

Week 19: Robuuste zitbank bij winkelcentrum
Week 19: Robuuste zitbank bij winkelcentrum
Montage project van de week 11 mei 2023

Bij het winkelcentrum aan de Heiligeweg in Krommenie is een robuuste FalcoGlory buitenbank geplaatst. De bank is geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen, net als alle andere Falco producten. De FalcoGlory is verkrijgbaar in diverse modellen.waaronder de dubbelzijdige zitbank met afmetingen van 100x100mm voor zowel de zit- als rugdelen, gemaakt van staal en hout. Het houtwerk zorgt voor een stevig en robuust uiterlijk.

Bent u op zoek naar een bank met rugleuning voor een winkelplein om gebruikers elkaar te laten ontmoeten en te ontspannen? Of een eenvoudige straatbank zonder rugleuning voor een drukke doorgangszone? Misschien wilt u een modern, multifunctioneel buitenmeubel voor een schoolplein dat zowel als bank als om te spelen kan worden gebruikt? Of wat dacht u van een modulaire bank die u in elkaar kunt zetten en vorm kunt geven zodat hij uniek is en perfect in uw project past? Wat u ook zoekt, u vindt het allemaal hier bij Falco.

Of u nu op zoek bent naar een bank met rugleuning voor bijvoorbeeld een winkelplein om gebruikers te laten ontmoeten en ontspannen, of een eenvoudige straatbank zonder rugleuning voor bij uw bedrijf, of zelfs een modern multifunctioneel buitenmeubel dat ook gebruikt kan worden om te spelen, zoals op een schoolplein, of een modulaire bank die u kunt vormgeven tot uw eigen unieke project - bij Falco vindt u het allemaal! 

Straatmeubilair van Falco voor elke buitenruimte! Falco ontwerpt straatmeubilair dat ingezet wordt om de openbare ruimte in te richten, voor bedrijfsterreinen, schoolpleinen, campings en meer. Falco straatmeubilair vindt men overal terug in het straatbeeld en niet voor niets. Falco straatmeubilair is solide, duurzaam en ruim in keus! Bekijk hieronder allerlei vormen van straatmeubilair; van asbakken, afvalbakken tot banken en stoelenboomroosters(picknick)tafels en plantenbakken

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!