Back to top
Tawk.to
Montage project van de week

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week

26 nov 2020 Week 48: Cycle Hub in Leicester, UK Deze week een montage project van ons dochterbedrijf Falco UK. De monteurs hebben een Cycle Hub fietsenstalling geplaatst in Leicester.
20 nov 2020 Week 47: FalcoLok overkappingen bij SOVAK in Terheijden Onze monteurs hebben deze week overkappingen geplaatst bij SOVAK te Terheijden in opdracht van bouwbedrijf Peter Peters BV.
13 nov 2020 Week 46: Containerstalling voor bedrijf in Holten In opdracht van Transportbedrijf H.ten Brinke heeft Falco een FalcoLok geplaatst bij een bedrijf in Holten. De FalcoLok heeft een afmeting van 5 x 2 meter en zal gebruikt worden als containerstalling.
6 nov 2020 Week 45: fietsoverkapping met aanleunbeugels op bedrijfsterrein Deze week hebben onze Falco monteurs een op maat gemaakte FalcoSpan geplaatst op het bedrijfsterrein van Transferro in Zwolle.
30 okt 2020 Week 44: overkapping voor container In opdracht van BAM Bouw en Techniek heeft Falco onlangs een op maat gemaakte FalcoPlana overkapping geplaatst op het buitenterrein van het ziekenhuis in Heerlen. De overkapping heeft standaard een hoogte van 3 meter, voor dit project is de hoogte aangepast naar 2 meter 60. De hoogte is aangepast zodat er precies een container onder past. De FalcoPlana wordt vaker gebruikt voor het stallen van containers of andere bedrijfsmaterialen.
23 okt 2020 Week 43: FalcoCrea fietsenberging voor 4 fietsen Op het parkeerterrein van een woonhuis in Wormer heeft Falco deze week een FalcoCrea geplaatst. De mini berging is rondom voorzien van FSC® gecertificeerd hardhouten open belatting en op het dak van aluzinc profielplaten wordt nog sedum geplaatst.
16 okt 2020 Week 42: fietsparkeren bij duurzaam bedrijf Heemskerk fresh & easy De fietsparkeergelegenheid van duurzaam bedrijf Heemskerk fresh & easy is fors uitgebreid met twee nieuwe fietsoverkappingen. Onder een op maat gemaakte verhoogde overkapping staan etagerekken en onder de andere overkapping zijn enkelzijdige fietsenrekken geplaatst.
2 okt 2020 Week 40: glazen overkapping met banken en asbak Bij een bedrijf in Oosterhout is deze week een op maat gemaakte FalcoLok overkapping geplaatst. De korte zijde is tegen een gebouw geplaatst. De overige drie wanden zijn bekleed met veiligheidsglas. De overkapping is voorzien van 1 deur. In de glazen overkapping is een ventilatierooster geplaatst aan de bovenzijde, aan de onderzijde is ook een opening van circa 5 cm.
11 sep 2020 Week 37: muurbanken in een winkelcentrum In het winkelcentrum van Brunssum is al veel Falco straatmeubilair te vinden, zoals de FalcoSinus muurbanken, FalcoLinea xxl en FalcoLinea plantenbakken. Onlangs zijn er ook twee FalcoSway muurbanken geplaatst in het winkelcentrum. De banken zijn bevestigd tegen een betonnen muur en bestaan uit stalen banksteunen en bankplanken van FSC® gecertificeerd hardhout. De staaldelen zijn gepoedercoat in een grijze kleur.
3 jul 2020 Week 27: carport in woonwijk In een nieuwe woonwijk in Meerstad heeft Falco een carport geplaatst. Onder de carport kunnen twee auto's worden geplaatst.
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!