Back to top
Tawk.to
Montage project van de week

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week

11 sep 2020 Week 37: muurbanken in een winkelcentrum In het winkelcentrum van Brunssum is al veel Falco straatmeubilair te vinden, zoals de FalcoSinus muurbanken, FalcoLinea xxl en FalcoLinea plantenbakken. Onlangs zijn er ook twee FalcoSway muurbanken geplaatst in het winkelcentrum. De banken zijn bevestigd tegen een betonnen muur en bestaan uit stalen banksteunen en bankplanken van FSC® gecertificeerd hardhout. De staaldelen zijn gepoedercoat in een grijze kleur.
3 jul 2020 Week 27: carport in woonwijk In een nieuwe woonwijk in Meerstad heeft Falco een carport geplaatst. Onder de carport kunnen twee auto's worden geplaatst.
26 jun 2020 week 26: Fietsparkeervoorzieningen op parkeerdek in Hoofddorp Op het parkeerdek van winkelcentrum Markthof in Hoofddorp heeft Falco deze week een fietsoverkapping en fietsenrekken geplaatst in opdracht van VMV Projecten.
12 jun 2020 Week 24: fietsoverkappingen en etagerekken op terrein Hamburg Airport Onze monteurs waren afgelopen week met een vrachtwagen vol Falco producten in Hamburg, bij het vliegveld. Er zijn twee FalcoZan fietsoverkappingen geplaatst met hieronder etagerekken FalcoLevel Premium+.
29 mei 2020 Week 22/23: Ambulance overkappingen voor Ambulance Amsterdam De afgelopen 2 weken zijn er carports van het model FalcoPlana geplaatst bij Ambulance Amsterdam in Hoofddorp en Zaandam.
15 mei 2020 week 20: fietsoverkapping bij Landal Ameland Nes Deze week plaatsen onze monteurs een FalcoTel-C combi fietsoverkapping bij het Landal vakantiepark op Ameland.
17 apr 2020 Week 16: Fietsenstalling nieuwbouw Rotterdamse brandweerkazerne Afgelopen week werd er een fietsenstalling geplaatst bij de nieuwe Brandweerkazerne Rotterdam The Hague Airport. De fietsenstalling is een overkapping van het model FalcoLok-100o, voorzien van traliepanelen en perfoplaten en belelttering.
6 apr 2020 Week 14: Overkapping voor aanhangers aannemersbedrijf Falco heeft de overkapping FalcoGrand geplaatst op het buitenterrein van een aannemer zodat er aanhangers onder de overkapping geplaatst kunnen worden.
24 feb 2020 Week 8: plaatsen fietsparkeervoorziening en straatmeubilair bij voormalig kantoorpand Certitudo Capital heeft een kantoorpand in Capelle a/d Ijssel aangekocht en dit getransformeerd naar een duurzaam modern wooncomplex. Falco heeft gezorgd voor fietsparkeergelegenheid en straatmeubilair voor de bewoners van de appartementen. Er is gekozen voor een combi overkapping FalcoLok-600, die extra verhoogd is zodat etagerekken FalcoLevel Premium+ geplaatst kon worden. Met dit dubbellaagse fietsparkeersysteem kunnen er op een relatief klein oppervlak 108 fietsen gestald worden.
31 jan 2020 Week 5: Fietsparkeervoorzieningen voor complex studentenwoningen Eindhoven Bij een complex van studentenwoningen heeft Falco een fietsoverkapping met fietsenrekken A-11 geplaatst. Elders op het terrein staan 100 fietsenrekken Triangel-10.
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!