Montage project van de week

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week

15 nov 2019 Week 46: Uitbreiding overkapping Prinses Maxima Centrum Bij het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie staan twee fietsoverkappingen van Falco. Een van de FalcoGamma fietsoverkappingen bleek te klein voor het aantal fietsen dat hier geparkeerd moest worden. Falco heeft hier 6 aanbouwvakken bij aangebouwd om meer fietsparkeerplekken te creëren.
8 nov 2019 Week 45: Overkapping met verlichting voor Stichting Vughterstede Op het terrein van Stichting Vughterstede heeft Falco deze week een afsluitbare fietsoverkapping geplaatst. Het gaat om een combi overkapping van het model FalcoLok, voorzien van LED voorlichting.
1 nov 2019 Week 44: FalcoLinea Tribunebank bij Prins Mauritsschool, Rijswijk Basisschool Prins Maurits in Rijswijk was op zoek naar een bijzondere bank voor op het schoolplein. Een hoekopstelling was wenselijk. Door onze ontwerpafdeling werd een standaard FalcoLinea Tribunebank aangepast aan de wensen van de klant.
24 okt 2019 Week 43 :Fietsoverkapping met looppad afdekking Bij de Universiteit Leiden is een overkapping van 14 meter lang geplaatst met droogloop. De fietsoverkapping FalcoRail heeft een dak van transparant polycarbonaat. Rondom de FalcoRail is het terrein waar de fietsen geparkeerd kunnen worden bekleed met aan twee zijden glas en aan twee zijden dubbelstaafs traliepanelen. De bekledingen zijn bevestigd op stalen frames.
11 okt 2019 Week 41: FalcoGamma overkapping bij de Koninklijke BAM Onze monteurs plaatsten deze week een FalcoGamma-Hi fietsoverkapping bij de Koninklijke BAM Groep in Bunnik. Er werden twee enkelzijdige en één dubbelzijdige modellen naast elkaar geplaatst. De fietsenstalling…
4 okt 2019 Week 40: Plaatsen van een overkapping in Duitsland In de Duitse gemeente Kabelsketal heeft Falco een fietsoverkapping FalcoTel-D geplaatst. Het gaat om een dubbelzijdige overkapping met een dak van aluzinc.
20 sep 2019 Week 38: Uitbreiden bestaande overkapping In Groningen heeft Falco in opdracht van Aannemingsbedrijf Vedder een bestaande FalcoTel-K overkapping uitgebreid met 1 extra vak FalcoTel-K.
13 sep 2019 Week 37: Fietsafzetting op schoolterrein Deze week heeft Falco nieuwe fietsparkeersystemen geplaatst bij het Zone.college. In de kelder en buitenruimte zijn fietsaanleunhekken op maat geplaatst. Deze fietsaanleunbeugels zijn gemaakt uit koker 60 x 40 en fungeren als fietsafzetting. Voor studenten is het duidelijk dat hun fietsen binnen deze ruimtes geparkeerd kunnen worden.
19 jul 2019 Week 29: Overkapping op schoolterrein Deze week is op het buitenterrein van De Zeister Vrije School een ruime overkapping geplaatst. De overkapping bestaat uit een FalcoLok 300 berging en een open aanbouwvak op maat van 5 x 3 meter.
15 jul 2019 Week 28: Falco monteurs in Denemarken Vorige week waren een aantal Falco monteurs/chauffeurs in Denemarken om bij Gartnerbyen ons dubbellaags fietsparkeersysteem FalcoLevel Eco te leveren en te monteren.
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!