Montage project van de week

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week

24 jan 2020 Week 4: Dubbellaags fietsparkeren bij de Universiteit Twente Onlangs zijn er etagerekken FalcoLevel Premium+ geplaatst op het terrein van de Universiteit Twente. NTP Enschede heeft hier opdracht voor gegeven. In totaal zijn er met deze dubbellaagse fietsenrekken…
17 jan 2020 Week 3: Fietsen parkeren en opladen op bedrijfsterrein In opdracht van Vosselman Buiten heeft Falco bij Knipidee in Almere een fietsoverkapping FalcoLok 300 geplaatst. Medewerkers en klanten kunnen hun fietsen droog parkeren en ook is er de mogelijkheid om e-bikes op te laden in deze fietsoverkapping.
6 dec 2019 Week 49: Fietsparkeren bij een Pools bedrijf Hoe parkeer je 280 fietsen op een zo klein mogelijke ruimte? Falco biedt de oplossing! Onze Poolse vertegenwoordiger is in de afgelopen weken bezig geweest met het plaatsen van een FalcoRail fietsoverkapping…
29 nov 2019 Week 48: Ronde FalcoSinus boombanken en FalcoLinea XXL zitelement Het schoolplein het Montessori Lyceum in Amsterdam kreeg afgelopen week een upgrade! Falco monteurs plaatsen er vier ronde boombanken, één zeer fraai zitelement inclusief plantenbakken en drie stuks afvalbakken.
22 nov 2019 Week 47: Fietsoverkapping FalcoGamma met etagerekken In opdracht van de KlokGroep heeft Falco een enkelzijdige FalcoGamma fietsoverkapping met FalcoLevel Premium+ etagerekken geleverd en geplaatst bij een appartementencomplex in Breda. In totaal kunnen er 140 fietsen geaprkeerd worden in de rekken onder de overkapping en er is ook ruimte om containers overdekt te stallen.
15 nov 2019 Week 46: Uitbreiding overkapping Prinses Maxima Centrum Bij het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie staan twee fietsoverkappingen van Falco. Een van de FalcoGamma fietsoverkappingen bleek te klein voor het aantal fietsen dat hier geparkeerd moest worden. Falco heeft hier 6 aanbouwvakken bij aangebouwd om meer fietsparkeerplekken te creëren.
8 nov 2019 Week 45: Overkapping met verlichting voor Stichting Vughterstede Op het terrein van Stichting Vughterstede heeft Falco deze week een afsluitbare fietsoverkapping geplaatst. Het gaat om een combi overkapping van het model FalcoLok, voorzien van LED voorlichting.
1 nov 2019 Week 44: FalcoLinea Tribunebank bij Prins Mauritsschool, Rijswijk Basisschool Prins Maurits in Rijswijk was op zoek naar een bijzondere bank voor op het schoolplein. Een hoekopstelling was wenselijk. Door onze ontwerpafdeling werd een standaard FalcoLinea Tribunebank aangepast aan de wensen van de klant.
24 okt 2019 Week 43 :Fietsoverkapping met looppad afdekking Bij de Universiteit Leiden is een overkapping van 14 meter lang geplaatst met droogloop. De fietsoverkapping FalcoRail heeft een dak van transparant polycarbonaat. Rondom de FalcoRail is het terrein waar de fietsen geparkeerd kunnen worden bekleed met aan twee zijden glas en aan twee zijden dubbelstaafs traliepanelen. De bekledingen zijn bevestigd op stalen frames.
11 okt 2019 Week 41: FalcoGamma overkapping bij de Koninklijke BAM Onze monteurs plaatsten deze week een FalcoGamma-Hi fietsoverkapping bij de Koninklijke BAM Groep in Bunnik. Er werden twee enkelzijdige en één dubbelzijdige modellen naast elkaar geplaatst. De fietsenstalling…
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!