Montage project van de week

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week

13 sep 2019 Week 37: Fietsafzetting op schoolterrein Deze week heeft Falco nieuwe fietsparkeersystemen geplaatst bij het Zone.college. In de kelder en buitenruimte zijn fietsaanleunhekken op maat geplaatst. Deze fietsaanleunbeugels zijn gemaakt uit koker 60 x 40 en fungeren als fietsafzetting. Voor studenten is het duidelijk dat hun fietsen binnen deze ruimtes geparkeerd kunnen worden.
19 jul 2019 Week 29: Overkapping op schoolterrein Deze week is op het buitenterrein van De Zeister Vrije School een ruime overkapping geplaatst. De overkapping bestaat uit een FalcoLok 300 berging en een open aanbouwvak op maat van 5 x 3 meter.
15 jul 2019 Week 28: Falco monteurs in Denemarken Vorige week waren een aantal Falco monteurs/chauffeurs in Denemarken om bij Gartnerbyen ons dubbellaags fietsparkeersysteem FalcoLevel Eco te leveren en te monteren.
5 jul 2019 Week 27: Compact fietsparkeren bij nieuwe studentenwoningen Bot Bouw realiseert op dit moment  351 studenten- en startersappartementen in de Delflandpleinbuurt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West, als onderdeel van het plan ‘Zuidblok’ aan de Vlaardingenlaan. Falco…
28 jun 2019 Week 26: opbouw Tot de Nek in de Drek Op dit moment bouwen onze monteurs de Falco-hindernis bij Tot de Nek in de Drek - Obstacle Run in Vriezenveen. Falco is één van de hoofdsponsors van Tot de Nek in de Drek, de nummer 1 Beste Mudrun van…
24 jun 2019 Week 25: Verhoogde FalcoLok-600 met oplaadpunten In opdracht van Van der Vorm Vastgoed heeft Falco een op maat gemaakte FalcoLok 600 geleverd aan appartementencomplex Harvest. De overkapping wordt gebruikt als scooterberging. De overkapping is verhoogd en voorzien van oplaadpunten en LED verlichting.
14 jun 2019 Week 24: fietsparkeren bij appartementen Verhulstplein Den Haag Het Verhulstplein in Den Haag was een kantorenplein. Na sloop van de kantoren worden momenteel 157 nieuwbouw appartementen gerealiseerd. Op de begane grond worden eenvoudig te bereiken en afgesloten fietsenstallingen gerealiseerd.
7 jun 2019 Week 23: eerste FalcoFlora project! Nieuw Woelwijck, een dorpsgemeenschap van verstandelijk gehandicapten in Sappemeer, heeft de primeur: vier stuks FalcoFlora opstellingen zijn deze week gemonteerd op het dorsplein aldaar.
29 mei 2019 Week 22: montage FalcoTel overkapping in Sluiskil In opdracht van Aannemingsbedrijf De Bokx, Terneuzen is deze week een 24 meter lange FalcoTel-E fietsoverkapping geplaatst bij YARA in Sluiskil.  De FalcoTel-E is vooral populair omdat de fietsoverkapping…
24 mei 2019 Week 21: montage FalcoZan overkappingen, BASF Nunhem Enkele van onze VCA gecertficeerde monteurs zijn deze week aan het werk geweest in Nunhem, provincie Limburg. Op de parkeerplaats van BASF hebben zij twee FalcoZan fietsoverkappingen gemonteerd.
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!