Back to top
Tawk.to

Inrichting plein Amsterdam Noord met Falco plantenbakken

Home Projecten Inrichting plein Amsterdam Noord met Falco plantenbakken

De Gemeente Amsterdam Stadsdeel Noord zocht een manier om het plein aan de Parlevinker, dat omringd wordt door Basisschool De Vier Windstreken, Theaterzaal De Rietwijker, Apotheek Parlevinker en Buurthuis De Bolder, te verfraaien. Falco leverde daarvoor strak straatmeubilair in de vorm van FalcoBloc plantenbakken

Plantenbakken uit de serie FalcoBloc

De plantenbakken komen uit de serie FalcoBloc, een solide en strakke serie straatmeubilair bestaande uit banken, picknicksets, afvalbakken en bloembakken. De producten uit de FalcoBloc serie kenmerken zich door de vierkante stalen steunen in combinatie met hardhouten belatting. FalcoBloc plantenbakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen. Op het plein aan de Parlevinker hebben de bakken een afmeting van 100x100x70 cm. De bakken staan op poten van 10 cm hoog. Zo kunnen de bakken met bijvoorbeeld een heftruck eenvoudig verplaatst worden. 

Materiaal 

De plantenbakken hebben een stalen binnenbak van sendzimir verzinkte plaat EN zijn opgebouwd uit een stalen framewerk van kokerprofiel 60X60mm. Het staal is gepoedercoat in RAL 7021, antraciet grijs. De FSC® gecertificeerd hardhout belatting valt perfect in de stalen omranding. 

Standaard product of op maat gemaakt 

Naast ons ruime assortiment met standaard plantenbakken is het ook mogelijk een 'Special' te laten produceren. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het namelijk relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Enkel voorbeelden zijn:

Neem contact op voor de mogelijkheden op info@falco.nl of bel met 0546 55 44 44.

Publieke ruimte inrichten met Falco straatmeubilair 

Falco voert regelmatig projecten met plantenbakken, straatmeubilair zoals zitbanken, picknicknicksets, zitelementen, boombeschermering en/of boomroosters uit voor stadspleinen of winkelcentra.

Neem een kijkje bij al onze projecten of bekijk het bord Publieke Ruimte inrichtien op Falco’s Pinterest.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!