Back to top
Tawk.to

Zomers bedrijfsterras met straatmeubilair Falco

Home Projecten Zomers bedrijfsterras met straatmeubilair Falco

Artradius is een kredietverzekeraar met het hoofdkantoor in Amsterdam, en is daarnaast ook nog in ruim 40 landen vertegenwoordigd. Met een toplocatie in Amsterdam, hoort de inrichting van de buitenruimte ook top te zijn. Met de producten van Falco waaronder fietsparkeren, overkappingen, straatmeubilar en speeltoestellen zit dat helemaal goed.

Projectmatig
Artradius vroeg aan Falco of er een mogelijkheid was voor een projectmatige inrichting van het mooie terras met straatmeubilair op het hoofdkantoor in Amsterdam.
Met plantenbakken en daartussen op maat gemonteerde banken gecompleteerd met diverse buitentafels is het terras van Artradius klaar voor de zomer. 

FalcoBloc serie straatmeubilair
Voor het terras ontwierp Falco de FalcoBloc plantenbakken met daartussen de banken verwerkt, aangevuld met vier FalcoBloc tafels. Daarnaast een aantal windschermen om het nog aangenamer te maken en geschikt voor de Nederlandse zomers.

Duurzaam straatmeubilair
Met FSC-gecertificeerd hout en thermisch verzinkt staal zijn dit duurzame producten die lang meegaan. Niet alleen om de levensduur maar ook de materialen. Het FSC-gecertificeerde hout wordt op een verantwoorde manier gewonnen en staal is naast een lange levensduur ook volledig te hergebruiken. Ook de zinklaag die is aangebracht is te scheiden en te recyclen.
Meer weten over Falco en Duurzaam?

Garantie en service
Falco heeft topkwaliteit producten en met een garantie van minimaal 24 maanden bent u verzekerd van goede kwaliteit, naast onze montage en service.
Het FalcoBloc straatmeubilair is een ontwerp uit eigen huis en wordt ook vervaardigd in onze fabriek in Vriezenveen. De mogelijkheden om projectmatig straatmeubilair te maken zijn daardoor oneindig, ook omdat Falco een eigen ontwerpafdeling heeft en een uitgebreid machinepark met diverse mogelijkheden.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!