Back to top
Tawk.to

Herinrichting centrum Oud-Beijerland met Falco straatmeubilair

Home Projecten Herinrichting centrum Oud-Beijerland met Falco straatmeubilair

Het centrum in Oud-Beijerland is onlangs voorzien van een groot aantal nieuw straatmeubilair. Maar liefst 26 banken zijn door Falco geproduceerd en geplaatst in Oud-Beijerland.

FalcoStretto straatmeubilair

De Gemeente Oud-Beijerland heeft gekozen voor de bank FalcoStretto. Deze buitenbank bestaat uit de materialen staal en FSC® gecertificeerd hardhout.In Oud-Beijerland zijn 23 zitbanken met rugleuning en 3 zitbanken zonder rug geplaatst. Er is ook nog een variant verkrijgbaar met armleuningen. Alle banken zijn gepoedercoat in de RAL kleur 7016.

Metamorfose

Het hele centrum van Oud-Beijerland ondergaat een metamorfose. Meer groen en meer plek voor recreatie. Naast het winkelcentrum is binnenkort de Bierkade aan de beurt.  De andere kant van de dijk is al een stukje mooier gemaakt.

Dorpspleinen, bedrijfsterreinen, stadscentra en schoolpleinen

Ons straatmeubilair ( onder andere banken, afvalbakken en picknicksets) worden veel geplaatst op verschillende buitenterreinen in opdracht van bijvoorbeeld gemeentes, aannemers, scholen en bedrijven. Wilt u advies over de inrichting van uw terrein? Onze projectadviseurs helpen u graag verder!

Webshop

FalcoStretto is eenvoudig te bestellen in onze webshop.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!