Back to top
Tawk.to

Herinrichting centrum Oud-Beijerland met Falco straatmeubilair

Home Projecten Herinrichting centrum Oud-Beijerland met Falco straatmeubilair

Het centrum in Oud-Beijerland is onlangs voorzien van een groot aantal nieuw straatmeubilair. Maar liefst 26 banken zijn door Falco geproduceerd en geplaatst in Oud-Beijerland.

FalcoStretto straatmeubilair

De Gemeente Oud-Beijerland heeft gekozen voor de bank FalcoStretto. Deze buitenbank bestaat uit de materialen staal en FSC® gecertificeerd hardhout.In Oud-Beijerland zijn 23 zitbanken met rugleuning en 3 zitbanken zonder rug geplaatst. Er is ook nog een variant verkrijgbaar met armleuningen. Alle banken zijn gepoedercoat in de RAL kleur 7016.

Metamorfose

Het hele centrum van Oud-Beijerland ondergaat een metamorfose. Meer groen en meer plek voor recreatie. Naast het winkelcentrum is binnenkort de Bierkade aan de beurt.  De andere kant van de dijk is al een stukje mooier gemaakt.

Dorpspleinen, bedrijfsterreinen, stadscentra en schoolpleinen

Ons straatmeubilair ( onder andere banken, afvalbakken en picknicksets) worden veel geplaatst op verschillende buitenterreinen in opdracht van bijvoorbeeld gemeentes, aannemers, scholen en bedrijven. Wilt u advies over de inrichting van uw terrein? Onze projectadviseurs helpen u graag verder!

Webshop

FalcoStretto is eenvoudig te bestellen in onze webshop.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!