Back to top
Tawk.to

Herinrichting centrum Oud-Beijerland met Falco straatmeubilair

Home Projecten Herinrichting centrum Oud-Beijerland met Falco straatmeubilair

Het centrum in Oud-Beijerland is onlangs voorzien van een groot aantal nieuw straatmeubilair. Maar liefst 26 banken zijn door Falco geproduceerd en geplaatst in Oud-Beijerland.

FalcoStretto straatmeubilair

De Gemeente Oud-Beijerland heeft gekozen voor de bank FalcoStretto. Deze buitenbank bestaat uit de materialen staal en FSC® gecertificeerd hardhout.In Oud-Beijerland zijn 23 zitbanken met rugleuning en 3 zitbanken zonder rug geplaatst. Er is ook nog een variant verkrijgbaar met armleuningen. Alle banken zijn gepoedercoat in de RAL kleur 7016.

Metamorfose

Het hele centrum van Oud-Beijerland ondergaat een metamorfose. Meer groen en meer plek voor recreatie. Naast het winkelcentrum is binnenkort de Bierkade aan de beurt.  De andere kant van de dijk is al een stukje mooier gemaakt.

Dorpspleinen, bedrijfsterreinen, stadscentra en schoolpleinen

Ons straatmeubilair ( onder andere banken, afvalbakken en picknicksets) worden veel geplaatst op verschillende buitenterreinen in opdracht van bijvoorbeeld gemeentes, aannemers, scholen en bedrijven. Wilt u advies over de inrichting van uw terrein? Onze projectadviseurs helpen u graag verder!

Webshop

FalcoStretto is eenvoudig te bestellen in onze webshop.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!