Back to top
Tawk.to

Welkom bij Camping International, Renesse!

Home Projecten Welkom bij Camping International, Renesse!

Langs de oprijlaan van camping International in Renesse staan deze op maat gemaakt FalcoBloc plantenbakken met afzethekjes. Over een lengte van ruim 27 meter staan 7 plantenbakken, waartussen 6 schermen gemonteerd zijn. De afscheiding zorgt voor een keurige en fleurige indruk en fungeert tevens als grens tussen de oprijlaan en de grote parkeerplaats van de camping. De hoogte van de afscheiding is 60 cm.

FalcoBloc serie

De serie FalcoBloc komt uit eigen huis, zelf ontworpen en geproduceerd. Naast de plantenbakken vindt u in deze serie straatmeubilair o.a. banken, picknicksets en afvalbakken. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd solide serie straatmeubilair die opvalt door haar vormgeving. De combinatie FSC® gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal zorgt voor duurzaam straatmeubilair.

Vooraf een beeld van het uiteindelijke resultaat

Falco biedt een geweldige mogelijkheid om uw project op maat vorm te geven. Voorafgaand aan deze opdracht zijn er renderingen gemaakt door onze eigen ontwerp afdeling. Daardoor kreeg de klant een goed beeld hoe het totaalplaatje er uit zou kunnen komen te zien. Onze ontwerpafdeling, productie en montage bevinden zich op onze hoofdvestiging in Vriezenveen; wij verzorgen uw project van begin tot eind!

Oude bekende

Camping International is een oude bekende. Eerder plaatste Falco er een fietsenstalling die op de achtergrond van de vijfde foto hieronder te zien is. Het thermisch verzinkte staal in combinatie met de houten belatting bij zowel de overkapping als de plantenbakken matchen perfect en geven de oprijlaan een natuurlijke en robuuste uitstraling. Meer informatie over de fietsenstalling vindt u hier.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!