Back to top
Tawk.to

Welkom bij Camping International, Renesse!

Home Projecten Welkom bij Camping International, Renesse!

Langs de oprijlaan van camping International in Renesse staan deze op maat gemaakt FalcoBloc plantenbakken met afzethekjes. Over een lengte van ruim 27 meter staan 7 plantenbakken, waartussen 6 schermen gemonteerd zijn. De afscheiding zorgt voor een keurige en fleurige indruk en fungeert tevens als grens tussen de oprijlaan en de grote parkeerplaats van de camping. De hoogte van de afscheiding is 60 cm.

FalcoBloc serie

De serie FalcoBloc komt uit eigen huis, zelf ontworpen en geproduceerd. Naast de plantenbakken vindt u in deze serie straatmeubilair o.a. banken, picknicksets en afvalbakken. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd solide serie straatmeubilair die opvalt door haar vormgeving. De combinatie FSC® gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal zorgt voor duurzaam straatmeubilair.

Vooraf een beeld van het uiteindelijke resultaat

Falco biedt een geweldige mogelijkheid om uw project op maat vorm te geven. Voorafgaand aan deze opdracht zijn er renderingen gemaakt door onze eigen ontwerp afdeling. Daardoor kreeg de klant een goed beeld hoe het totaalplaatje er uit zou kunnen komen te zien. Onze ontwerpafdeling, productie en montage bevinden zich op onze hoofdvestiging in Vriezenveen; wij verzorgen uw project van begin tot eind!

Oude bekende

Camping International is een oude bekende. Eerder plaatste Falco er een fietsenstalling die op de achtergrond van de vijfde foto hieronder te zien is. Het thermisch verzinkte staal in combinatie met de houten belatting bij zowel de overkapping als de plantenbakken matchen perfect en geven de oprijlaan een natuurlijke en robuuste uitstraling. Meer informatie over de fietsenstalling vindt u hier.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!