Back to top
Tawk.to

Centrum Bodegraven heringericht met Falco straatmeubilair

Home Projecten Centrum Bodegraven heringericht met Falco straatmeubilair

Onlangs is het centrum van Bodegraven, het Raadhuisplein, opnieuw ingericht met nieuw straatmeubilair. Doel van de herinirchting is een sfeervol, gezellig en duurzaam plein.  Falco leverde 10 op maat gemaakte banken, speciaal ontworpen en geproduceerd voor de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

FalcoLinea zitbanken

Negen zitbanken zijn van het model FalcoLinea. Het betreft dubbele buitenbanken met rugleuning en centraal in de bank is een plantenbak geïntegreerd. Het materiaal dat gebruikt is voor de FalcoLinea banken is FSC® gecertificeerd hardhouten bankplanken en de kopse zijframes zijn uitgevoerd in Corten staal. Falco heeft de Bunnik Groep ingeschakeld om de plantenbakken te vullen. De negen banken zijn verdeeld over het Raadhuisplein.

Lange geschakelde zitbank

Aan de zijde van de drogisterijen is een lange buitenbank geplaatst van in totaal 18 meter. De bank is opgebouwd uit 12 bankdelen met 2 steunen. Ook van deze buitenbank bestaan de zitdelen uit FSC® gecertificeerd hardhouten bankplanken en de kopse zijdes uit Corten staal.

Specials

Veel gemeenten die op zoek zijn naar nieuw straatmeubilair voor hun dorps- of stadsplein slagen bij Falco. Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen  is het relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen naar wens van de klant of een totaal nieuw product te ontwerpen. Falco beschikt ook over haar eigen transport- en montage afdeling. Lees hier meer over onze specials.

Uitgevoerde projecten:

Herinrichting centrum Oud-Beijerland
Herinrichting Hapert
Herinrichting Bovensmilde
Herinrichting De Bogaard Rijswiijk
Herinrichting De Kaai Strijen
Herinrichting Havelte

Voor meer uitgevoerde projecten m.b.t. het inrichten van openbare ruimtes, kunt u ons Pinterest bord Publieke Ruimte inrichten bekijken.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!