Back to top
Tawk.to

Laat die lente nu maar komen!

Home Projecten Laat die lente nu maar komen!

Het terras van IPG Mediabrands in Amsterdam is ingericht met maar liefst negen stuks FalcoLinea picknicksets. De Linea serie is een serie straatmeubilair, die bekend staat om haar stijlvolle design. De serie is zo ontworpen, dat het lijkt alsof de elementen zo uit de grond omhoog stijgen. De medewerkers van IPG hebben met deze picknicksets een comfortabel ingerichte pauzegelegenheid gekregen. Een mooie manier om even een luchtje te scheppen!

Degelijk en duurzaam

Een vereiste was dat de picknicktafel sterk en solide was, het moest tegen een stootje kunnen. Zoals alle Falco producten voldoet het FalcoLinea straatmeubilair aan deze eis door degelijke ontwerpen en gebruik van duurzame materialen. De FalcoLinea picknickset is ontworpen in samenwerking met ipv Delft. In 2010 geïntroduceerd op de Urban Design in Amsterdam, is deze picknicktafel de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meest verkochte picknicksets van Falco.

Naast pickcnicksets zijn nog meer FalcoLinea producten leverbaar:

Materiaal

De pickcnickset is samengesteld uit FSC® gecertificeerde harhouten latten die als het ware aan twee zijden worden ingeklemd door een stalen frame. Het frame is van thermisch verzinkt staal waarna het gepoedercoat is in antracietgrijs RAL 7016. Het straatmeubilair van de FalcoLinea is onderhoudsvrij. De hardhouten delen vergrijzen na verloop van tijd. Indien u dit vanuit esthetische eisen niet wenst, kan het hardhout behandeld worden met olie, blanke lak of verf.

Geschikt voor elke buitenruimte

De FalcoLinea serie wordt regelmatig geplaatst op bedrijventerreinen, zoals voor bedrijvenpark Novio Tech, ASR Verzekeringen, maar ook in stadscentra Hapert of Capelle a/d IJssel of op scholen bij de Amstel Campus of het Drenthe College.

Advies

De FalcoLinea serie wordt bij Falco in Vriezenveen gemaakt.  Falco heeft naast een productieafdeling ook een eigen ontwerpafdeling en een montageteam dat al onze producten op locatie kan komen monteren.  Aanpassingen aan een standaard product? Geen probleem voor onze ontwerpafdeling.
Neem contact op met Falco voor uw project; bel 0546 55 44 44 of e-mail info@verkoop.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!