Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair en fietsoverkapping op schoolplein Yuverta

Home Projecten Straatmeubilair en fietsoverkapping op schoolplein Yuverta

Het schoolplein van de middelbare school Yuverta in Den Haag is ingericht met een aantal Falco producten. Straatmeubilair in de vorm van boombanken, XXL banken en tribunebanken. Fietsen worden veilig en droog geparkeerd in een fietsoverkapping. in de fietsoverkapping zijn fietsenrekken geplaatst, in totaal kunnen er 18 fietsen worden geparkeerd.

FalcoLinea XXL bank op maat

De FalcoLinea XXL is afgeleid van de standaard FalcoLinea bank. De XXL zitbank wordt altijd op maat en geheel naar wens van de klant ontworpen en geproduceerd. De comfortabele zitbanken zijn voorzien van een geïntegreerde plantenbak. In de foto’s is het hele proces van tot eindproduct te zien. De XXL buitenbank voor Yuverta bestaat uit 5 delen en de gebruikte materialen zijn staal en FSC® hout. De stalen constructie is gepoedercoat in een kobaltblauwe kleur. Een banksteun is voorzien van een contraplaat met daarop de naam van de school.

De FalcoLinea XXL wordt vaak toegepast bij scholen. Bijvoobeeld bij het Montessori Lyceum in Amsterdam, het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo. Ook in steeds meer stadscentra kunt u de XXL banken tegenkomen, bijvoorbeeld in het centrum van HelmondStadshagen in Zwolle en de Brink in Veenendaal.

FalcoFlora boombanken

FalcoFlora is een serie straatmeubilair die modulair is in te zetten, indien gewenst inclusief zit elementen, tafels en/ of afvalbakken. Deze zithoeken voor Yuverta bestaan uit 5 zittingen die aan de buitenzijde zijn bekleed met FSC® gecertificeerde hardhouten latten Ook voor deze producten zijn de staaldelen gepoedercoat in kobaltblauw.

De FalcoFlora is ontworpen om meer groen in de omgeving te brengen.

Fietsparkeren

Tot slot is er een FalcoLok fietsoverkapping geplaatst op het schoolplein. De afmeting van deze fietsenstalling is 5 x4 meter. De bekleding van deze overkapping bestaat uit FSC® hardhouten open latwerk. Centraal in het midden van de lange zijde van de overkapping is een glazen deur geplaatst. De deur bestaat uit glashelder veiligheidsglas met deurdranger en stormketting en is beplakt met een sticker met de naam van de school erop.

De fietsenberging biedt ruimte aan in totaal 18 fietsen, deze worden geparkeerd worden in 4 fietsenrekken Ideaal 2.0.

Advies

Bent u verantwoordelijk voor een veilig, opgeruimd en groen schoolplein? Naast boombanken hebben we een ruim assortiment straatmeubilair zoals bankenpicknicksets en afvalbakken. Ook zijn onze overkappingen en bergingen perfect om fietsen en speelgoed in te stallen.

Onze projectadviseurs altijd bereid om op locatie langs te komen en advies te geven. 

In onze hoofdvestiging in Vriezenveen hebben we de beschikking over een eigen ontwerp afdeling en een modern machinepark. Producten ontwerpen en produceren we zelf. Door onze eigen ontwerp afdeling is het relatief eenvoudig om bestaande producten aan te passen naar wens van de klant.

Maak een afspraak via info@falco.nl of bel naar 0546 55 44 44.

 

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!