Back to top
Tawk.to

Scootmobiel overkapping voor woonzorgcentrum

Home Projecten Scootmobiel overkapping voor woonzorgcentrum

In opdracht van bouwbedrijf Steggink heeft Falco een scootmobiel overkapping geplaatst bij woonzorgcentrum De Polbeek in Zutphen. De overkapping is voorzien van een automatische deuropener, zodat bewoners eenvoudig naar binnen kunnen om hun scootmobiel te plaatsen.

Scootmobiel berging

Deze overkapping is een op maat gemaakte FalcoLok 600. In het dak is een uitsparing gemaakt wegens een kolom. De overkapping is bekleed met FSC®-gecertificeerd hout en centraal in het midden van de korte zijde is een deur geplaatst. De deur is automatisch te openen d.m.v. een slimme, sterke elektromechanisch draaideurautomaat. De tekenaars van onze afdeling Technisch Bureau hebben ervoor gezorgd dat onze monteurs de berging ter plekke goed konden monteren, rekening houdend met de kolom. 

Circulaire overkapping

Bij het woonzorgcentrum stond nog een oude overkapping die door onze monteurs is gedemonteerd en meegenomen naar Vriezenveen. Nadat alle onderdelen indien nodig gerefurbished zijn, kan deze overkapping op een andere locatie nog een heel aantal jaren mee! Interesse in een circulaire overkapping? Onze circulair manager John Wermink vertelt u graag meer over de mogeljkheden.

Advies op maat

Onze overkappingen worden regelmatig ingezet als scootmobiel overkapping bij woonzorg centra.Ook onze straatmeubilair producten worden regelmatig geplaatst bij zorginstellingen. 

Bekijk hier overige projecten die Falco heeft uitgevoerd voor zorginstellingen of bekijk ons bord op Pinterest.

Ook bezig met het inrichten van een buitenruimte? Falco's productadviseurs staan klaar om u telefonisch ( (0546) 55 44 44) of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij u graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe. Om u ook online optimaal van dienst te kunnen zijn, kunt u voor meer informatie over onze producten en nieuws,  Falco E-News aanvragen. U ontvangt dan bovendien een heerlijke Falco alco Tony's Chocolonely reep! 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!