Back to top
Tawk.to

Jong en oud samen op Falco banken in generatietuin

Home Projecten Jong en oud samen op Falco banken in generatietuin

Voor de gemeente Boxtel Oost de primeur, hier werd namelijk een van de eerste generatietuinen geopend. Op de kinderboerderij te Boxtel is namelijk een gemeenschappelijke tuin gemaakt met FalcoRelax banken waar jong en oud elkaar kan ontmoeten!

De generatietuin is een initiatief van de Seniorenraad, Woonwijs Boxtel, Stichting Alzheimer en Stichting Wijkorgaan Boxtel-Oost om jong en oud samen te brengen. De generatietuin omhelst een avontuurlijke tuin voor de jeugd, speelveld en een bloemen- en moestuin.

Heerlijk buiten zitten met FalcoRelax straatmeubilair

Mevrouw Stolvoort van de Seniorenraad wilde graag de FalcoRelax banken in de generatietuin. Haar oog viel op deze keuze vanwege het comfort en de mooie uitstraling. “De comfort banken van Falco oogsten veel succes, vooral omdat ze zo heerlijk zitten en zo mooi zijn”.

Verder gaf ze aan dat “met name de hoogte van de rugleuning doorslaggevend was. Ouderen die weg willen dommelen klappen nu niet met hun hoofd achterover maar laten hun hoofd op hun borst vallen waardoor ze geen nekklachten oplopen”.

Aan haar foto’s is te zien dat de banken veelvuldig zijn gebruikt tijdens de feestelijke opening door de burgemeester van Boxtel afgelopen april van deze generatietuin.

Straatmeubilair bank FalcoRelax

Uitgangspunt van de FalcoRelax banken serie is een comfortabele, verzorgd uitziende bank, gemaakt van duurzame materialen; FSC® gecertificeerd hardhout en staal. De verbindingen zijn uit het zicht geplaatst. Dit alles zorgt ervoor dat de FalcoRelax bank een perfect gedimensioneerd geheel is van hoge kwaliteit.

Wanneer u kiest voor de FalcoRelax serie kiest u voor een mooie, sterke zitbank met een prima zit!

Meer weten over de serie FalcoRelax straatmeubilair:

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!