Back to top
Tawk.to

Falco banken met prettige zit voor senioren

Home Projecten Falco banken met prettige zit voor senioren

In woonzorgcomplex Sophiastaete te Hendrik-Ido-Ambacht staan elf FalcoNine zitbanken. De banken zijn geplaatst op de gezamenlijke buitenplaats van het complex.

Tijdens het ontwerpproces van FalcoNine is er uitgebreid onderzoek gedaan naar ergonomische maatvoeringen, vooral voor senioren. Het resultaat mag er zijn; een mooie bank met een goede zit, ook voor ouderen.

Duurzaam straatmeubilair

De FalcoNine banken die geleverd zijn aan Sophiastaete bestaan uit FSC®-gecertificeerd hardhout dat op een verantwoorde manier gewonnen is en een lange levensduur heeft.  De zijsteunen van de bank zijn van thermisch verzinkt staal; staal is een recyclebaar materiaal en heeft daarnaast ook een lange levensduur.

Varianten

De FalcoNine bank is verkrijgbaar in verschillende varianten; met of zonder rugleuning en in volledig stalen uitvoering. Het laten poedercoaten van de stalen delen is optioneel, u heeft de keuze uit ruim 190 RAL kleuren.

Falco heeft veel banken in haar assortiment, vraag één van onze projectadviseurs welke bank het beste bij uw (openbare) buitenruimte past, bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!