Back to top
Tawk.to

Inrichting openbare ruimte Hoogeveen

Home Projecten Inrichting openbare ruimte Hoogeveen

Het woonzorgcentrum Bilderdijk in Hoogeveen plaatste FalcoLinea banken en fietsparkeerbeugels in het centrum. Solide, duurzaam en design. Voor een mooiere buitenwereld in Hoogeveen!

Het Bilderdijk zorgt ervoor dat ouderen zelfstandig kunnen blijven wonen met eventueel nodige zorg toch dichtbij. Het complex heeft 118 appartementen en een aantal multifunctionele ruimten waarin zorg- of welzijn gerelateerde partijen zich kunnen vestigen.

FalcoLinea banken

De FalcoLinea serie staat voor duurzaam en sierlijk ontworpen straatmeubilair. Met passende producten in één lijn kiest u voor uw openbare ruimte voor design, eenheid en uitstraling.

Naast deze banken bestaat de FalcoLinea serie uit rugloze banken, tribune bank, picknicktafel, stoelen, plantenbak en afvalbak.

Fietsparkeren

Verder zijn in het woon-wijkcentrum fietsparkeerbeugels, ook wel fietsaanleunbeugels genoemd, geplaatst waar de fietsen geparkeerd kunnen worden. De fietsparkeerbeugels maken onderdeel uit van een ondergrond met speelse lijnen waar deze beugels qua ontwerp mooi op aansluiten.

Een fietsvriendelijke en prijsgunstige oplossing om de fiets te parkeren!

Ook de open overkapping FalcoSpan is hier ingezet als fietsparkeergelegenheid. Passend voor de ingang, zonder alle aandacht op te eisen door het open karakter van deze fietsoverkapping. Met A11 fietsenrek om de fiets in te zetten.

In stijl

Detail? De poedercoating op de FalcoSpan fietsoverkapping is in dezelfde kleur gespoten als de kozijnen in het gebouw.

Meer weten over deze producten?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!