Back to top
Tawk.to

Inrichting openbare ruimte Hoogeveen

Home Projecten Inrichting openbare ruimte Hoogeveen

Het woonzorgcentrum Bilderdijk in Hoogeveen plaatste FalcoLinea banken en fietsparkeerbeugels in het centrum. Solide, duurzaam en design. Voor een mooiere buitenwereld in Hoogeveen!

Het Bilderdijk zorgt ervoor dat ouderen zelfstandig kunnen blijven wonen met eventueel nodige zorg toch dichtbij. Het complex heeft 118 appartementen en een aantal multifunctionele ruimten waarin zorg- of welzijn gerelateerde partijen zich kunnen vestigen.

FalcoLinea banken

De FalcoLinea serie staat voor duurzaam en sierlijk ontworpen straatmeubilair. Met passende producten in één lijn kiest u voor uw openbare ruimte voor design, eenheid en uitstraling.

Naast deze banken bestaat de FalcoLinea serie uit rugloze banken, tribune bank, picknicktafel, stoelen, plantenbak en afvalbak.

Fietsparkeren

Verder zijn in het woon-wijkcentrum fietsparkeerbeugels, ook wel fietsaanleunbeugels genoemd, geplaatst waar de fietsen geparkeerd kunnen worden. De fietsparkeerbeugels maken onderdeel uit van een ondergrond met speelse lijnen waar deze beugels qua ontwerp mooi op aansluiten.

Een fietsvriendelijke en prijsgunstige oplossing om de fiets te parkeren!

Ook de open overkapping FalcoSpan is hier ingezet als fietsparkeergelegenheid. Passend voor de ingang, zonder alle aandacht op te eisen door het open karakter van deze fietsoverkapping. Met A11 fietsenrek om de fiets in te zetten.

In stijl

Detail? De poedercoating op de FalcoSpan fietsoverkapping is in dezelfde kleur gespoten als de kozijnen in het gebouw.

Meer weten over deze producten?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!