Back to top
Tawk.to

Moderne fietsnietjes met oplaadmogelijkheden bij Kampeerdorp

Home Projecten Moderne fietsnietjes met oplaadmogelijkheden bij Kampeerdorp

Bij de nieuwe centrumvoorziening van Kampeerdorp De Zandstuve in Rheeze zijn twaalf FalcoForce fietsaanleunbeugels geplaatst. Twee van deze moderne fietsnietjes zijn voorzien van oplaadpunten.

Fietsaanleunbeugels

Het gebruik van fietsnietjes in de openbare ruimte is al jaren een efficiënte manier van fietsparkeren. Onze FalcoForce is een functionele fietsaanleunbeugel met een speels uiterlijk door de knik in het ontwerp van de fietsbeugel.

De aanleunbeugel wordt geproduceerd uit een koker van thermisch verzinkt staal van 50 x 50 mm. De breedte is 90 cm en de totale hoogte is 105 cm, 100 cm of 85 cm, afhankelijk van de gekozen fundatie. Deze nietjes zijn gepoedercoat in een zwart grijze kleur. Twee FalcoForce aanleunbeugels zijn voorzien van twee oplaadpunten om e-bikes op te laden. 

Falco bij recreatieparken

Falco heeft een groot assortiment, niet alleen fietsparkeren, maar ook fietsoverkappingen en straatmeubilair die perfect passen op recreatieparken. 

Een aantal voorbeelden van Falco producten in recreatieparken:

Bekijk ons Pinterest bord "Recreatie" voor meer inspiratie.

Onze projectadviseurs komen graag langs op locatie om advies te geven over fietsparkeren of geschikt straatmeubilair. We beschikken over een eigen ontwerp afdeling en moderne productie faciliteiten,producten op maat zijn releatief eenvoudig,

 Bel 0546 55 44 44, stuur een bericht naar info@falco.nl of vul het contact formulier in op de website!

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!