Back to top
Tawk.to

Moderne fietsnietjes met oplaadmogelijkheden bij Kampeerdorp

Home Projecten Moderne fietsnietjes met oplaadmogelijkheden bij Kampeerdorp

Bij de nieuwe centrumvoorziening van Kampeerdorp De Zandstuve in Rheeze zijn twaalf FalcoForce fietsaanleunbeugels geplaatst. Twee van deze moderne fietsnietjes zijn voorzien van oplaadpunten.

Fietsaanleunbeugels

Het gebruik van fietsnietjes in de openbare ruimte is al jaren een efficiënte manier van fietsparkeren. Onze FalcoForce is een functionele fietsaanleunbeugel met een speels uiterlijk door de knik in het ontwerp van de fietsbeugel.

De aanleunbeugel wordt geproduceerd uit een koker van thermisch verzinkt staal van 50 x 50 mm. De breedte is 90 cm en de totale hoogte is 105 cm, 100 cm of 85 cm, afhankelijk van de gekozen fundatie. Deze nietjes zijn gepoedercoat in een zwart grijze kleur. Twee FalcoForce aanleunbeugels zijn voorzien van twee oplaadpunten om e-bikes op te laden. 

Falco bij recreatieparken

Falco heeft een groot assortiment, niet alleen fietsparkeren, maar ook fietsoverkappingen en straatmeubilair die perfect passen op recreatieparken. 

Een aantal voorbeelden van Falco producten in recreatieparken:

Bekijk ons Pinterest bord "Recreatie" voor meer inspiratie.

Onze projectadviseurs komen graag langs op locatie om advies te geven over fietsparkeren of geschikt straatmeubilair. We beschikken over een eigen ontwerp afdeling en moderne productie faciliteiten,producten op maat zijn releatief eenvoudig,

 Bel 0546 55 44 44, stuur een bericht naar info@falco.nl of vul het contact formulier in op de website!

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!