Back to top
Tawk.to

Falco straatmeubilair op camping de Duinhoeve

Home Projecten Falco straatmeubilair op camping de Duinhoeve

Camping de Duinhoeve is een ruim opgezette familiecamping in  Zeeland. Rondom de uitgebreide speeltuin met airtrampoline zijn een aantal straatmeubilair producten uit de FalcoBloc serie geplaatst.

Straatmeubilair FalcoBloc

De gehele FalcoBloc serie is door Falco ontworpen en geproduceerd. In deze serie vindt u banken, een hocker, tafel en twee verschillende picknicksets.

Bij camping de Duinhoeve zijn drie picknicktafels geplaatst,  drie zitbanken en een stalen afvalbak.  Deze FalcoBloc producten zijn allen uitgevoerd met FSC® gecertificeerde hardhouten bank- en tafeldelen.

Kleur

De staalconstructie van de FalcoBloc producten zijn gepoedercoat in dezelfde groene RAL kleur.

Recreatie

Onze producten zijn op vele campings en vakantieparken geplaatst. Bijvoorbeeld plantenbakken bij Camping International en diverse overkappingen en straatmeubilair bij Landal vakantieparken.

Op ons Pinterest bord Recreatie kunt u meer afbeeldingen bekijken van projecten die we hebben uitgevoerd voor de recreatie branche.

Advies

De FalcoBloc serie wordt bij Falco in Vriezenveen gemaakt.  Falco heeft naast een productieafdeling ook een eigen ontwerpafdeling en een montageteam dat al onze producten op locatie kan komen monteren.  Aanpassingen aan een standaard product? Geen probleem voor onze ontwerpafdeling.
Neem contact op met Falco voor uw project; bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!