Back to top
Tawk.to

Falco straatmeubilair op camping de Duinhoeve

Home Projecten Falco straatmeubilair op camping de Duinhoeve

Camping de Duinhoeve is een ruim opgezette familiecamping in  Zeeland. Rondom de uitgebreide speeltuin met airtrampoline zijn een aantal straatmeubilair producten uit de FalcoBloc serie geplaatst.

Straatmeubilair FalcoBloc

De gehele FalcoBloc serie is door Falco ontworpen en geproduceerd. In deze serie vindt u banken, een hocker, tafel en twee verschillende picknicksets.

Bij camping de Duinhoeve zijn drie picknicktafels geplaatst,  drie zitbanken en een stalen afvalbak.  Deze FalcoBloc producten zijn allen uitgevoerd met FSC® gecertificeerde hardhouten bank- en tafeldelen.

Kleur

De staalconstructie van de FalcoBloc producten zijn gepoedercoat in dezelfde groene RAL kleur.

Recreatie

Onze producten zijn op vele campings en vakantieparken geplaatst. Bijvoorbeeld plantenbakken bij Camping International en diverse overkappingen en straatmeubilair bij Landal vakantieparken.

Op ons Pinterest bord Recreatie kunt u meer afbeeldingen bekijken van projecten die we hebben uitgevoerd voor de recreatie branche.

Advies

De FalcoBloc serie wordt bij Falco in Vriezenveen gemaakt.  Falco heeft naast een productieafdeling ook een eigen ontwerpafdeling en een montageteam dat al onze producten op locatie kan komen monteren.  Aanpassingen aan een standaard product? Geen probleem voor onze ontwerpafdeling.
Neem contact op met Falco voor uw project; bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!