Back to top
Tawk.to

Falco verzorgt de huisstijl van Amsterdamse Bos

Home Projecten Falco verzorgt de huisstijl van Amsterdamse Bos

Het straatmeubilair dat is geplaatst, is exclusief ontworpen voor het Amsterdamse Bos en bestaat uit diverse picknicktafels en afzetpalen. Het meubilair zorgt zo voor een mooie huisstijl, passend bij het natuurlijke karakter.

Het Amsterdamse Bos is een groot recreatiegebied met jaarlijks meer dan 6 miljoen bezoekers. Hierdoor is er meer behoefte aan allerlei faciliteiten waaronder dit straatmeubilair.

De huisstijl is exclusief door ipv Delft voor het Amsterdamse Bos ontwikkeld. Falco draagt zorg voor de productie van het straatmeubilair en de montage ervan. De huisstijl kenmerkt zich door het gebruik van duurzaam FSC®-gecertificeerd hardhout en stoer cortenstaal.

Picknicksets en palen

Onlangs is er een prototype picknickset geplaatst naast de Boswinkel in het Amsterdamse Bos, dat al veelvuldig gebruikt wordt. Op korte termijn worden er in totaal 20 picknicksets gemaakt. Daarnaast worden er nog 10 afzetpalen gemaakt en geplaatst in het Amsterdamse Bos, in dezelfde robuuste combinatie van FSC® gecertificeerd hardhout en cortenstaal.

Duurzaam producent

Falco heeft als producent van fietsparkeersystemen en straatmeubilair alles onder één dak voor een ontwerp en productie op maat voor elk buitenterrein.

Alle Falco producten waaronder fietsparkeersystemen, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen worden geproduceerd in onze hoofdvestiging in Vriezenveen (ov).

Hoe we dat doen? Bekijk onze bedrijfsfilm:

Meer producten uit de categorie specials straatmeubilair bekijken?

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!