Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren bij vakantiepark Molecaten Park Noordduinen

Home Projecten Fietsparkeren bij vakantiepark Molecaten Park Noordduinen

Bij vakantiepark Molecaten Park Noordduinen, prachtig gelegen aan het strand, kunnen gasten fietsen en bolderkarren huren. Falco heeft een ruime fietsoverkapping inclusief fietsenrekken geproduceerd en geplaatst zodat fietsen veilig en droog gestald kunnen worden. 

FalcoTel-C combi overkapping

De FalcoTel-C fietsoverkapping is een combinatie van overkappingen van de populaire overkapping FalcoTel-E. Door twee enkelzijdige overkappingen FalcoTel-E tegenover elkaar te plaatsen met de open zijden naar elkaar toe wordt er een combi gecreëerd. De twee overkappingen worden gekoppeld met een nok. Hierdoor is het looppad overdekt en is de gehele, ruime overkapping overdekt en compleet afsluitbaar. Bij deze serie is er een ruime keuze uit wandbekledingen. Voor deze overkapping is gekozen voor FSC®-gecertificeerd hout.

Fietsenrek A-11

In de overkapping zijn 2 fietsenrekken met ruimte om 10 fietsen te parkeren geplaatst. Fietsenrek A-11 is al jaren het meest toegepaste fietsenrek en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dit basic fietsenrek is opgebouwd uit een stalen basis frame met daarop geplaatst wielbeugels in paperclip vorm. De fietsenrekken kunnen aan elkaar worden gekoppeld. Het A-11 fietsenrek is te bestellen in onze webshop. U kiest welke variant u wenst en u betaalt achteraf. 

Recreatieparken

Onze producten zijn op vele campings en vakantieparken geplaatst. Bijvoorbeeld plantenbakken bij Camping International, straatmeubilair bij Camping Duinhoeve en diverse overkappingen en straatmeubilair bij Landal vakantieparken.

Op ons Pinterest bord Recreatie kunt u meer afbeeldingen bekijken van projecten die we hebben uitgevoerd voor de recreatie branche.

Advies

Ale producten die we verkopen, maken we zelf in Vriezenveen. Falco heeft naast een productieafdeling ook een eigen ontwerpafdeling en een montageteam dat al onze producten op locatie kan komen monteren.  Aanpassingen aan een standaard product? Geen probleem voor onze ontwerpafdeling.
Neem contact op met Falco voor uw project; bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!