Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren bij vakantiepark Molecaten Park Noordduinen

Home Projecten Fietsparkeren bij vakantiepark Molecaten Park Noordduinen

Bij vakantiepark Molecaten Park Noordduinen, prachtig gelegen aan het strand, kunnen gasten fietsen en bolderkarren huren. Falco heeft een ruime fietsoverkapping inclusief fietsenrekken geproduceerd en geplaatst zodat fietsen veilig en droog gestald kunnen worden. 

FalcoTel-C combi overkapping

De FalcoTel-C fietsoverkapping is een combinatie van overkappingen van de populaire overkapping FalcoTel-E. Door twee enkelzijdige overkappingen FalcoTel-E tegenover elkaar te plaatsen met de open zijden naar elkaar toe wordt er een combi gecreëerd. De twee overkappingen worden gekoppeld met een nok. Hierdoor is het looppad overdekt en is de gehele, ruime overkapping overdekt en compleet afsluitbaar. Bij deze serie is er een ruime keuze uit wandbekledingen. Voor deze overkapping is gekozen voor FSC®-gecertificeerd hout.

Fietsenrek A-11

In de overkapping zijn 2 fietsenrekken met ruimte om 10 fietsen te parkeren geplaatst. Fietsenrek A-11 is al jaren het meest toegepaste fietsenrek en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Dit basic fietsenrek is opgebouwd uit een stalen basis frame met daarop geplaatst wielbeugels in paperclip vorm. De fietsenrekken kunnen aan elkaar worden gekoppeld. Het A-11 fietsenrek is te bestellen in onze webshop. U kiest welke variant u wenst en u betaalt achteraf. 

Recreatieparken

Onze producten zijn op vele campings en vakantieparken geplaatst. Bijvoorbeeld plantenbakken bij Camping International, straatmeubilair bij Camping Duinhoeve en diverse overkappingen en straatmeubilair bij Landal vakantieparken.

Op ons Pinterest bord Recreatie kunt u meer afbeeldingen bekijken van projecten die we hebben uitgevoerd voor de recreatie branche.

Advies

Ale producten die we verkopen, maken we zelf in Vriezenveen. Falco heeft naast een productieafdeling ook een eigen ontwerpafdeling en een montageteam dat al onze producten op locatie kan komen monteren.  Aanpassingen aan een standaard product? Geen probleem voor onze ontwerpafdeling.
Neem contact op met Falco voor uw project; bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!