Back to top
Tawk.to

Fietsoverkappingen bij Fletcher hotel Elzenduin

Home Projecten Fietsoverkappingen bij Fletcher hotel Elzenduin

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin is prachtig gelegen midden in de duinen aan de Zuid-Hollandse kust. Hotel Elzenduin beschikt over diverse faciliteiten, zoals het huren van e-bikes. De e-bikes die worden verhuurd worden droog en veilig gestald onder onze populaire fietsoverkapping FalcoTel-E.

Overkapping FalcoTel-E

De FalcoTel-E is vooral populair doordat de overkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde. De overkapping die geplaatst is bij Fletcher Elzenduin bestaat uit 2 vakken en heeft geen wand- en zijbekleding. Wanneer dit wel gewenst is, kan er bij voorbeeld worden gekozen uit horizontale golfplaten, traliepanelen of FSC® gecertificeerd hardhout. Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten.

De staalconstructie van de fietsoverkapping is gepoedercoat in RAL 9006. De poedercoating geeft niet alleen kleur aan een product, in dit geval zorgt de poedercoatlaag ook voor bescherming gezien de overkapping in een kustgebied staat.

Fietsenrek Ideaal 2.0

Om de fietsen in de fietsoverkapping te parkeren, zijn er 4 enkelzijdige fietsenrekken Ideaal 2.0 in de overkapping geplaatst, om in totaal 20 e-bikes te stallen. De hart-op-hart afstand van deze rekken zijn 37,5 cm. Op elke wielbeugel van het rek bevindt zich standaard een aanbindoog, hiermee kan de fiets extra beveiligd worden middels een slot. Ons fietsenrek Ideaal 2.0 voldoet aan de eisen van het FietsParkeur. Lees hier meer informatie over FietsParKeur en bekijk welke Falco producten nog meer voldoen aan FietsParKeur.

Recreatie

Falco producten zijn veel te vinden bij scholen, op stadspleinen, bij bedrijven en ook in de recreatie branche. Bekijk ons Pinterest bord Recreatie om te zien welke hotels en campings al een Falco bank of fietsenoverkapping hebben staan.

EN-EN 1090

Falco heeft als missie “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!