Back to top
Tawk.to

Fietsparkeervoorzieningen voor Deense universiteit

Home Projecten Fietsparkeervoorzieningen voor Deense universiteit

Falco A/S, ons dochterbedrijf in Denemarken, heeft in Kopenhagen een mooi project gerealiseerd. Sølvgade Kollegium, een voormalige kazerne, omgebouwd tot universiteit, heeft onlangs haar deuren geopend. Aangezien Denemarken, net als Nederland een echt fietsland is, was het uiteraard noodzakelijk dat er fietsparkeerplaatsen beschikbaar waren.

Meer dan 600 plekken

In totaal zijn er meer dan 600 fietsparkeerplaatsen te vinden op het terrein. Studenten kunnen hun fietsen parkeren in fietsenrek FalcoDK of de Ideaal 2.0. FalcoDK is een fietsenrek dat op verzoek van ons dochterbedrijf is ontwikkeld in Vriezenveen, geheel aangepast naar de wensen van de Deense markt en binnenkort ook standaard verkrijgbaar voor Nederlandse klanten. Ons fietsenrek Ideaal 2.0 wordt al verkocht in Nederland en voldoet aan FietsParKeur.

Scholen

Falco levert regelmatig fietsenrekken, maar ook straatmeubilair voor scholen en universiteiten. Bijvoorbeeld voor de AmstelCampus, Hogeschool Utrecht, Drenthe College, OG Heldringschool, Den Haag en de Kindcampus Grootstal, Groningen.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!