Back to top
Tawk.to

Fietsparkeervoorzieningen voor Deense universiteit

Home Projecten Fietsparkeervoorzieningen voor Deense universiteit

Falco A/S, ons dochterbedrijf in Denemarken, heeft in Kopenhagen een mooi project gerealiseerd. Sølvgade Kollegium, een voormalige kazerne, omgebouwd tot universiteit, heeft onlangs haar deuren geopend. Aangezien Denemarken, net als Nederland een echt fietsland is, was het uiteraard noodzakelijk dat er fietsparkeerplaatsen beschikbaar waren.

Meer dan 600 plekken

In totaal zijn er meer dan 600 fietsparkeerplaatsen te vinden op het terrein. Studenten kunnen hun fietsen parkeren in fietsenrek FalcoDK of de Ideaal 2.0. FalcoDK is een fietsenrek dat op verzoek van ons dochterbedrijf is ontwikkeld in Vriezenveen, geheel aangepast naar de wensen van de Deense markt en binnenkort ook standaard verkrijgbaar voor Nederlandse klanten. Ons fietsenrek Ideaal 2.0 wordt al verkocht in Nederland en voldoet aan FietsParKeur.

Scholen

Falco levert regelmatig fietsenrekken, maar ook straatmeubilair voor scholen en universiteiten. Bijvoorbeeld voor de AmstelCampus, Hogeschool Utrecht, Drenthe College, OG Heldringschool, Den Haag en de Kindcampus Grootstal, Groningen.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!