Back to top
Tawk.to

Met Falco fietsparkeren op hoog niveau

Home Projecten Met Falco fietsparkeren op hoog niveau

De FalcoGamma-Hi fietsoverkapping gaat nog hoger voor Hogeschool Utrecht! Deze fietsoverkappingen zijn op maat gemaakt en uitgevoerd met het nieuwste etage-fietsenrek FalcoLevel Premium+. Voor fietsparkeren op hoog niveau moet je dus bij de Hogeschool Utrecht zijn!

De Hogeschool Utrecht is ontstaan uit een fusie van een aantal kleinere hogescholen en in 2005 veranderde de naam in Hogeschool Utrecht. Tegenwoordig telt Hogeschool Utrecht zo’n 3.500 medewerkers en 36.500 studenten, verdeeld over zes faculteiten en twee steden, Utrecht en Amersfoort.

De buitenruimte van Hogeschool Utrecht is dit keer ingericht met Falco fietsparkeervoorzieningen. Falco staat voor hoogwaardige kwaliteit en gebruiksvriendelijk fietsparkeren op een duurzame manier, perfect aansluitend bij de missie van Hogeschool Utrecht.

Op hoog niveau toch gebruiksvriendelijk fietsparkeren

Het nieuwe en gebruiksvriendelijke etage fietsenrek FalcoLevel Premium+ is van een kwalitatief hoogwaardige niveau. Op het bovenste niveau gaat fietsparkeren namelijk eenvoudig; de bovengoot met fiets kan met een vloeiende beweging moeiteloos terug geschoven worden door de geïmplementeerde gasdrukveer. Hierdoor wordt het tilgewicht voor de fietser verder verlaagd. Ook zonder fiets rolt de bovengoot met gecontroleerde demping makkelijk terug naar zijn plek.

Fietsoverkappingen op maat

Er zijn 5 enkelzijdige fietsoverkappingen en 4 dubbelzijdige fietsoverkappingen FalcoGamma Level gemaakt voor het buitenterrein van de Hogeschool Utrecht. De fietsoverkappingen zijn speciaal  verhoogd zodat de etage-fietsenrekken er onder passen. De overkapping heeft een hoogte aan de voorzijde 320/328 cm en de hoogte onder de goot (in het midden) is 263 cm.

Afvalbakken

Ook zijn er op het terrein van de Hogeschool Utrecht 12 afvalbakken van het type FalcoJona geplaatst. De bak is gepoedercoat in een grijze kleur. 

Fietsparkeeroplossing voor uw instelling?

Neem dan contact op met een van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder! Ook met advies op locatie, bel voor een bezoek 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl .

Meer informatie over de geplaatste producten?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!