Back to top
Tawk.to

Met Falco fietsparkeren op hoog niveau

Home Projecten Met Falco fietsparkeren op hoog niveau

De FalcoGamma-Hi fietsoverkapping gaat nog hoger voor Hogeschool Utrecht! Deze fietsoverkappingen zijn op maat gemaakt en uitgevoerd met het nieuwste etage-fietsenrek FalcoLevel Premium+. Voor fietsparkeren op hoog niveau moet je dus bij de Hogeschool Utrecht zijn!

De Hogeschool Utrecht is ontstaan uit een fusie van een aantal kleinere hogescholen en in 2005 veranderde de naam in Hogeschool Utrecht. Tegenwoordig telt Hogeschool Utrecht zo’n 3.500 medewerkers en 36.500 studenten, verdeeld over zes faculteiten en twee steden, Utrecht en Amersfoort.

De buitenruimte van Hogeschool Utrecht is dit keer ingericht met Falco fietsparkeervoorzieningen. Falco staat voor hoogwaardige kwaliteit en gebruiksvriendelijk fietsparkeren op een duurzame manier, perfect aansluitend bij de missie van Hogeschool Utrecht.

Op hoog niveau toch gebruiksvriendelijk fietsparkeren

Het nieuwe en gebruiksvriendelijke etage fietsenrek FalcoLevel Premium+ is van een kwalitatief hoogwaardige niveau. Op het bovenste niveau gaat fietsparkeren namelijk eenvoudig; de bovengoot met fiets kan met een vloeiende beweging moeiteloos terug geschoven worden door de geïmplementeerde gasdrukveer. Hierdoor wordt het tilgewicht voor de fietser verder verlaagd. Ook zonder fiets rolt de bovengoot met gecontroleerde demping makkelijk terug naar zijn plek.

Fietsoverkappingen op maat

Er zijn 5 enkelzijdige fietsoverkappingen en 4 dubbelzijdige fietsoverkappingen FalcoGamma Level gemaakt voor het buitenterrein van de Hogeschool Utrecht. De fietsoverkappingen zijn speciaal  verhoogd zodat de etage-fietsenrekken er onder passen. De overkapping heeft een hoogte aan de voorzijde 320/328 cm en de hoogte onder de goot (in het midden) is 263 cm.

Afvalbakken

Ook zijn er op het terrein van de Hogeschool Utrecht 12 afvalbakken van het type FalcoJona geplaatst. De bak is gepoedercoat in een grijze kleur. 

Fietsparkeeroplossing voor uw instelling?

Neem dan contact op met een van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder! Ook met advies op locatie, bel voor een bezoek 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl .

Meer informatie over de geplaatste producten?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!