Back to top
Tawk.to

Berg- en fietsparkeerruimte op het schoolplein?

Home Projecten Berg- en fietsparkeerruimte op het schoolplein?

Voor de OG Heldringschool in Den Haag is dat geen probleem meer met bergingen en fietsparkeersystemen van Falco. Van hoog tot laag en voor elke fiets geschikt.

De bergingen en fietsparkeersystemen voldoen aan de behoefte om opslag te bieden op het schoolplein en een nette fietsparkeerinrichting.

Bergruimte op het schoolplein

De berging is de FalcoLok 250 berging en op maat gemaakt voor de OG Heldringschool.  De berging is uitgevoerd in hardhouten belatting met centraal een dubbele deur.

Naast deze berging is er ook de FalcoBox berging geplaatst.

Deze berging is ca. één meter hoog en kan geopend worden middels het scharnier dak (met gasdrukveer) en aan de voorkant door twee dubbele deuren. Zo wordt alle ruimte in deze berging optimaal benut. En met deze berging is geen vergunning nodig!

Fiets parkeren in fietsparkeerbeugels

Met de fietsparkeerbeugels is er  een goede manier gevonden om diverse fietsen te kunnen stallen. Van klein naar groot, van transportfiets tot mountainbikes.

De fietsparkeerbeugels zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en hebben een lange levensduur.  Door de tussenbuis kan de fiets ook met een extra (ketting)slot worden vastgezet en is dus bestendiger tegen diefstal.

Meer informatie over geplaatste producten:

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!