Back to top
Tawk.to

Berg- en fietsparkeerruimte op het schoolplein?

Home Projecten Berg- en fietsparkeerruimte op het schoolplein?

Voor de OG Heldringschool in Den Haag is dat geen probleem meer met bergingen en fietsparkeersystemen van Falco. Van hoog tot laag en voor elke fiets geschikt.

De bergingen en fietsparkeersystemen voldoen aan de behoefte om opslag te bieden op het schoolplein en een nette fietsparkeerinrichting.

Bergruimte op het schoolplein

De berging is de FalcoLok 250 berging en op maat gemaakt voor de OG Heldringschool.  De berging is uitgevoerd in hardhouten belatting met centraal een dubbele deur.

Naast deze berging is er ook de FalcoBox berging geplaatst.

Deze berging is ca. één meter hoog en kan geopend worden middels het scharnier dak (met gasdrukveer) en aan de voorkant door twee dubbele deuren. Zo wordt alle ruimte in deze berging optimaal benut. En met deze berging is geen vergunning nodig!

Fiets parkeren in fietsparkeerbeugels

Met de fietsparkeerbeugels is er  een goede manier gevonden om diverse fietsen te kunnen stallen. Van klein naar groot, van transportfiets tot mountainbikes.

De fietsparkeerbeugels zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal en hebben een lange levensduur.  Door de tussenbuis kan de fiets ook met een extra (ketting)slot worden vastgezet en is dus bestendiger tegen diefstal.

Meer informatie over geplaatste producten:

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!