Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair op Purmerends dakterras

Home Projecten Straatmeubilair op Purmerends dakterras

Het dakterras van appartementencomplex Kop van West is ingericht met Falco straatmeubilair. Er zijn stoelen, tafels en plantenbakken geleverd.

Picknicksets

Op het gezamenlijke dakterras zijn 2 tafels en 4 buitenbanken uit de serie straatmeubilair FalcoGlory geplaatst, deze combinatie vormt een solide picknickset. De FalcoGlory producten zijn duurzaam en robuust. Gebruikte materialen zijn staal en FSC® gecertificeerde hardhouten balken.Het staal dat gebruikt is in de de tafels en de bank is gepoedercoat in een donkergrijze kleur.

Doordat de opstellingen niet verankerd konden worden op het dakterras heeft Falco een constructie bedacht;  de banken worden met de tafel verbonden met een strip.

Plantenbakken

De FalcoTabula plantenbakken zorgen voor groen op het dakterras. In totaal staan er 6 plantenbakken. De plantenbakken zijn gepoduceerd met hetzelfde materiaal als de banken en tafels; FSC® gecertificeerde hardhouten balken en stalen frames. Het staal dat gebruikt is voor de plantenbakken is in dezelfde donkergrijze kleur gepoedercoat als de banken en tafels. De plantenbakken zijn voorzien van een sendzimir verzinkte binnenbak.

Dakterrassen

Menig plein of bedrijventerrein is ingericht met Falco straatmeubilair. Ook zijn er al verschillende dakterrassen waar bewoners of medewerkers kunnen pauzeren op Falco zitbanken en hun afval kunnen deponeren in Falco afvalbakken:

Bekijk ook onze Pinterest pagina en doe inspiratie op het bord “ Dakterras inrichten”.

Wilt u advies over het plaatsen van straatmeubilair op een dakterras of een binnentuin? Onze adviseurs zijn graag bereid om uw te adviseren.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!