Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair op Purmerends dakterras

Home Projecten Straatmeubilair op Purmerends dakterras

Het dakterras van appartementencomplex Kop van West is ingericht met Falco straatmeubilair. Er zijn stoelen, tafels en plantenbakken geleverd.

Picknicksets

Op het gezamenlijke dakterras zijn 2 tafels en 4 buitenbanken uit de serie straatmeubilair FalcoGlory geplaatst, deze combinatie vormt een solide picknickset. De FalcoGlory producten zijn duurzaam en robuust. Gebruikte materialen zijn staal en FSC® gecertificeerde hardhouten balken.Het staal dat gebruikt is in de de tafels en de bank is gepoedercoat in een donkergrijze kleur.

Doordat de opstellingen niet verankerd konden worden op het dakterras heeft Falco een constructie bedacht;  de banken worden met de tafel verbonden met een strip.

Plantenbakken

De FalcoTabula plantenbakken zorgen voor groen op het dakterras. In totaal staan er 6 plantenbakken. De plantenbakken zijn gepoduceerd met hetzelfde materiaal als de banken en tafels; FSC® gecertificeerde hardhouten balken en stalen frames. Het staal dat gebruikt is voor de plantenbakken is in dezelfde donkergrijze kleur gepoedercoat als de banken en tafels. De plantenbakken zijn voorzien van een sendzimir verzinkte binnenbak.

Dakterrassen

Menig plein of bedrijventerrein is ingericht met Falco straatmeubilair. Ook zijn er al verschillende dakterrassen waar bewoners of medewerkers kunnen pauzeren op Falco zitbanken en hun afval kunnen deponeren in Falco afvalbakken:

Bekijk ook onze Pinterest pagina en doe inspiratie op het bord “ Dakterras inrichten”.

Wilt u advies over het plaatsen van straatmeubilair op een dakterras of een binnentuin? Onze adviseurs zijn graag bereid om uw te adviseren.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!