Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair op Purmerends dakterras

Home Projecten Straatmeubilair op Purmerends dakterras

Het dakterras van appartementencomplex Kop van West is ingericht met Falco straatmeubilair. Er zijn stoelen, tafels en plantenbakken geleverd.

Picknicksets

Op het gezamenlijke dakterras zijn 2 tafels en 4 buitenbanken uit de serie straatmeubilair FalcoGlory geplaatst, deze combinatie vormt een solide picknickset. De FalcoGlory producten zijn duurzaam en robuust. Gebruikte materialen zijn staal en FSC® gecertificeerde hardhouten balken.Het staal dat gebruikt is in de de tafels en de bank is gepoedercoat in een donkergrijze kleur.

Doordat de opstellingen niet verankerd konden worden op het dakterras heeft Falco een constructie bedacht;  de banken worden met de tafel verbonden met een strip.

Plantenbakken

De FalcoTabula plantenbakken zorgen voor groen op het dakterras. In totaal staan er 6 plantenbakken. De plantenbakken zijn gepoduceerd met hetzelfde materiaal als de banken en tafels; FSC® gecertificeerde hardhouten balken en stalen frames. Het staal dat gebruikt is voor de plantenbakken is in dezelfde donkergrijze kleur gepoedercoat als de banken en tafels. De plantenbakken zijn voorzien van een sendzimir verzinkte binnenbak.

Dakterrassen

Menig plein of bedrijventerrein is ingericht met Falco straatmeubilair. Ook zijn er al verschillende dakterrassen waar bewoners of medewerkers kunnen pauzeren op Falco zitbanken en hun afval kunnen deponeren in Falco afvalbakken:

Bekijk ook onze Pinterest pagina en doe inspiratie op het bord “ Dakterras inrichten”.

Wilt u advies over het plaatsen van straatmeubilair op een dakterras of een binnentuin? Onze adviseurs zijn graag bereid om uw te adviseren.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!