Back to top
Tawk.to

Groen dakterras met FalcoNine stoelen

Home Projecten Groen dakterras met FalcoNine stoelen

Via onze partner Binder Groen zijn deze mooie stoelen uit de FalcoNine serie geplaatst op het dakterras van dit Centrumgebouw in Waddinxveen.

In Waddinxveen is een nieuw centrum gebouwd; centrum Waddinxveen. Het wordt een levendig gebied om te wonen en te werken met gezellige pleinen, een cultuurhuys, groen naast de deur en een weekmarkt.

Op het dak van het centrumgebouw is een hele tuin aangelegd met groen, wandelpaden en speelmogelijkheden. De paden zijn verder aangekleed met FalcoNine stoelen, straatmeubilair dat geschikt is voor langdurig buitengebruik.

Duurzaam

Met FSC®-gecertificeerd hardhout sluit deze stoel met zijn naturelle uitstraling perfect aan op het groene dakterras.

Hout en staal zijn materialen die hergebruikt kunnen worden en ook duurzaam in een lange levensduur. Hardhout met het keurmerk FSC® wordt op een verantwoorde manier gewonnen.

Buiteninrichting voor uw terrein?

Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder! Ook mogelijk om de mogelijkheden op locatie te bespreken.

Meer  uit de FalcoNine serie

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!