Back to top
Tawk.to

Groen dakterras met FalcoNine stoelen

Home Projecten Groen dakterras met FalcoNine stoelen

Via onze partner Binder Groen zijn deze mooie stoelen uit de FalcoNine serie geplaatst op het dakterras van dit Centrumgebouw in Waddinxveen.

In Waddinxveen is een nieuw centrum gebouwd; centrum Waddinxveen. Het wordt een levendig gebied om te wonen en te werken met gezellige pleinen, een cultuurhuys, groen naast de deur en een weekmarkt.

Op het dak van het centrumgebouw is een hele tuin aangelegd met groen, wandelpaden en speelmogelijkheden. De paden zijn verder aangekleed met FalcoNine stoelen, straatmeubilair dat geschikt is voor langdurig buitengebruik.

Duurzaam

Met FSC®-gecertificeerd hardhout sluit deze stoel met zijn naturelle uitstraling perfect aan op het groene dakterras.

Hout en staal zijn materialen die hergebruikt kunnen worden en ook duurzaam in een lange levensduur. Hardhout met het keurmerk FSC® wordt op een verantwoorde manier gewonnen.

Buiteninrichting voor uw terrein?

Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder! Ook mogelijk om de mogelijkheden op locatie te bespreken.

Meer  uit de FalcoNine serie

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!