Back to top
Tawk.to

Groen dakterras met FalcoNine stoelen

Home Projecten Groen dakterras met FalcoNine stoelen

Via onze partner Binder Groen zijn deze mooie stoelen uit de FalcoNine serie geplaatst op het dakterras van dit Centrumgebouw in Waddinxveen.

In Waddinxveen is een nieuw centrum gebouwd; centrum Waddinxveen. Het wordt een levendig gebied om te wonen en te werken met gezellige pleinen, een cultuurhuys, groen naast de deur en een weekmarkt.

Op het dak van het centrumgebouw is een hele tuin aangelegd met groen, wandelpaden en speelmogelijkheden. De paden zijn verder aangekleed met FalcoNine stoelen, straatmeubilair dat geschikt is voor langdurig buitengebruik.

Duurzaam

Met FSC®-gecertificeerd hardhout sluit deze stoel met zijn naturelle uitstraling perfect aan op het groene dakterras.

Hout en staal zijn materialen die hergebruikt kunnen worden en ook duurzaam in een lange levensduur. Hardhout met het keurmerk FSC® wordt op een verantwoorde manier gewonnen.

Buiteninrichting voor uw terrein?

Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder! Ook mogelijk om de mogelijkheden op locatie te bespreken.

Meer  uit de FalcoNine serie

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!