Back to top
Tawk.to

Pauzeren met uitzicht over Rotterdam

Home Projecten Pauzeren met uitzicht over Rotterdam

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) op de Kop van Zuid in Rotterdam bestaat uit twee haaks op elkaar staande volumes, één van elf verdiepingen en een iets langgerekter deel van acht verdiepingen. Op het dakterras van het langgerekte gebouw staan deze picknicktafels uit de productlijn FalcoBloc.

Buiten lunchen

Met deze picknicktafels is er voor de medewerkers van SVB is een mooie gelegenheid gecreëerd om op deze manier buiten te zitten om pauze te houden, te lunchen of gewoon even te kletsen.  Het dakterras is ingericht met vier FalcoBloc picknick tafels, tien zitbanken FalcoBloc met rugleuning en vier FalcoBloc tafels.

Duurzame materialen

De populaire serie straatmeubilair FalcoBloc serie is samengesteld uit FSC®-gecertificeerd hout en thermisch verzinkt staal. Beide zijn duurzame materialen. FSC®-hout omdat dit op een verantwoorde manier gewonnen wordt. Staal is duurzaam door de lange levensduur, het materiaal 100 % afbreekbaar en te hergebruiken is.
Ook op onze hoofdvestiging in Vriezenveen (ov) werken we op een duurzame manier; voor onze medewerkers, producten, materialen en afval. Meer lezen over Falco en duurzaam?

Montage

Falco heeft ook zorg gedragen voor het plaatsen van de producten. Het dakterras van het appartementen complex bevindt zich op ca. 25 meter hoog. De picknicksets werden in delen geleverd, naar boven gebracht via de lift en door Falco’s monteurs op het dakterras opgebouwd. De banken zijn voorzien van doppen, zodat de banken verplaatsbaar zijn voor een vrijstaande opstelling.

Meer projecten op een dakterras:

Tip

  • Wilt u advies over het plaatsen van straatmeubilair op een dakterras of een binnentuin? Onze adviseurs zijn graag bereid om uw te adviseren.
  • Wilt u alle projecten, overzichtelijk op één pagina, van de FalcoBloc serie? Ga dan naar het zoekvenster rechts bovenin en type FalcoBloc. U krijgt dan een overzicht van de mogelijkheden betreffende het straatmeubilair uit deze serie.
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!