Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair in winkelcentrum

Home Projecten Straatmeubilair in winkelcentrum

Winkelcentrum Kostverlorenhof is een deels overdekt winkelcentrum in Amstelveen-Noord in de wijk Bankras/Kostverloren. De BIZ eigenaren vereniging hebben in het kader van een streetbranding project om de aantrekkelijkheid van het winkelcentrum te vergroten verschillende producten straatmeubilair van Falco geplaatst op diverse plekken in het winkelcentrum.

Plantenbak FalcoTabula

 In het winkelcentrum zijn 4 stalen plantenbakken FalcoTabula geplaatst om meer groen in het winkelgebied te brengen. De stijlvolle plantenbak bestaat uit een stalen framewerk en is afgewerkt met hardhouten elementen van FSC® gecertificeerd hardhout. De stalen delen zijn gepoedercoat in een grijze kleur.

Zitbanken FalcoGlory

In totaal zijn er 6 zitbanken FalcoGlory waar het winkelend bezoek op kan uitrusten. De banken zijn speels neergezet in combinatie met de plantenbakken. De banken komen uit de FalcoGlory serie en kenmerken zich door het robuuste uiterlijk. Evenals de plantenbakken bestaan de banken uit staal en FSC® gecertificeerd hardhout.Ook het staal van de banken is gepoedercoat, in dezelfde kleur als de kleur waarin de plantenbakken gepoedercoat zijn. Zowel de productie als het poedercoaten van de producten gebeurd in onze fabriek in Vriezenveen.

Advies projectadviseur

Falco heeft in de loop der jaren verschillende winkelcentra ingericht met Falco straatmeubilair:

Advies over welk straatmeubilair bij jullie in het (winkel)centrum past? Onze projectadviseurs denken graag met u mee! Door onze eigen ontwerp afdeling en moderne productie faciliteiten is het relatief eenvoudig om producten op maat te maken, helemaal naar de smaak van de klant.

Bel 0546 55 44 44, e-mail naar verkoop@falco.nl of neem een kijkje op onze Pinterest pagina bij het bord Publieke Ruimte inrichten.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!