Back to top
Tawk.to

FalcoRelax straatmeubilair in winkelcentrum

Home Projecten FalcoRelax straatmeubilair in winkelcentrum

Het winkelcentrum Castellum in Houten is sinds kort voorzien van nieuw straatmeubilair. In opdracht van Peek & Infra heeft Falco 4 buitenbanken en drie stoelen voor de buitenruimte geproduceerd en geplaatst in het winkelcentrum.

FalcoRelax zitbank

De naam zegt het al, de FalcoRelax bank met rugleuning is een comfortabele bank. De materialen die voor deze bank zijn gebruikt zijn FSC® gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal. Het staal is gepoedercoat in een grijze kleur. De bank is voorzien van arm- en rugleuningen

 

FalcoRelax stoel

De drie stoelen uit de FalcoRelax serie bestaan uit dezelfde materialen als de buitenbanken. De stoelen zijn gepoedercoat in dezelfde kleur als de banken.

Meer varianten

Naast de enkelzijdige bank en de stoel is er in de FalcoRelax serie ook een dubbelzijdige bank verkrijgbaar en een bank zonder rug.

Webshop

De FalcoRelax producten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.Na het aanmaken van een account besteld u de gewenste producten, de factuur volgt na levering.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!