Back to top
Tawk.to

FalcoRelax straatmeubilair in winkelcentrum

Home Projecten FalcoRelax straatmeubilair in winkelcentrum

Het winkelcentrum Castellum in Houten is sinds kort voorzien van nieuw straatmeubilair. In opdracht van Peek & Infra heeft Falco 4 buitenbanken en drie stoelen voor de buitenruimte geproduceerd en geplaatst in het winkelcentrum.

FalcoRelax zitbank

De naam zegt het al, de FalcoRelax bank met rugleuning is een comfortabele bank. De materialen die voor deze bank zijn gebruikt zijn FSC® gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal. Het staal is gepoedercoat in een grijze kleur. De bank is voorzien van arm- en rugleuningen

 

FalcoRelax stoel

De drie stoelen uit de FalcoRelax serie bestaan uit dezelfde materialen als de buitenbanken. De stoelen zijn gepoedercoat in dezelfde kleur als de banken.

Meer varianten

Naast de enkelzijdige bank en de stoel is er in de FalcoRelax serie ook een dubbelzijdige bank verkrijgbaar en een bank zonder rug.

Webshop

De FalcoRelax producten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.Na het aanmaken van een account besteld u de gewenste producten, de factuur volgt na levering.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!