Back to top
Tawk.to

FalcoRelax straatmeubilair in winkelcentrum

Home Projecten FalcoRelax straatmeubilair in winkelcentrum

Het winkelcentrum Castellum in Houten is sinds kort voorzien van nieuw straatmeubilair. In opdracht van Peek & Infra heeft Falco 4 buitenbanken en drie stoelen voor de buitenruimte geproduceerd en geplaatst in het winkelcentrum.

FalcoRelax zitbank

De naam zegt het al, de FalcoRelax bank met rugleuning is een comfortabele bank. De materialen die voor deze bank zijn gebruikt zijn FSC® gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal. Het staal is gepoedercoat in een grijze kleur. De bank is voorzien van arm- en rugleuningen

 

FalcoRelax stoel

De drie stoelen uit de FalcoRelax serie bestaan uit dezelfde materialen als de buitenbanken. De stoelen zijn gepoedercoat in dezelfde kleur als de banken.

Meer varianten

Naast de enkelzijdige bank en de stoel is er in de FalcoRelax serie ook een dubbelzijdige bank verkrijgbaar en een bank zonder rug.

Webshop

De FalcoRelax producten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.Na het aanmaken van een account besteld u de gewenste producten, de factuur volgt na levering.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!