Back to top
Tawk.to

FalcoLinea straatmeubilair in Winkelcentrum Hellevoetsluis

Home Projecten FalcoLinea straatmeubilair in Winkelcentrum Hellevoetsluis

Bezoekers van het winkelcentrum Struytse Hoeck in Hellevoetsluit kunnen sinds kort buiten plaatsnemen op de mooie en functionele zitbanken en stoelen. Het straatmeubilair komt uit de serie FalcoLinea en is gepoedercoat in de kleur koperbruin. In totaal zijn er 4 zitbanken en 15 stoelen geplaatst.

Zitbanken

Er is gekozen voor een bredere variant van de FalcoLinea zitbank, dat is vooral in deze tijd erg handig. Bezoekers kunnen zo op afstand van elkaar op de bank zitten. De zitbanken zijn voorzien van een rugleuning, het ontwerp is gebaseerd op de S-vorm. Hierdoor heeft de bank geen steunen nodig aan de achterkant. De zitbanken hebben een afmeting van maar liefst 3 meter.

Draaibare stoel

De stoel uit de serie FalcoLinea heeft een duidelijke vorm die, net zoals de zitbanken, is gebaseerd op een S. In het winkelcentrum is de draaibare variant van de stoel geplaatst. Het voordeel hiervan is dat de stoelen rond kunnen draaien en ze kunnen op de gewenste afstand van elkaar geplaatst worden. Deze stoel is voorzien van een ronde draaischijf op maaiveld. De stoel kan zowel links- als rechtsom 360 graden draaien.

FalcoLinea straatmeubilair

De FalcoLinea serie staat garant voor jarenlang ergonomisch zitcomfort. Het straatmeubilair is verkrijgbaar in staal met FSC®-gecertificeerd hardhout of volledig in staal. Dit zorgt ervoor dat het straatmeubilair onderhoudsvrij is. De hardhouten delen vergrijzen na verloop van tijd. Indien dit niet gewenst is kan dit voorkomen worden door  het hardhout te behandelen met olie, blanke lak of verf.

De FalcoLinea serie bestaat uit verschillende producten, waaronder :

Webshop

De FalcoLinea producten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.Na het aanmaken van een account besteld u de gewenste producten, de factuur volgt na levering.

Advies

Voor uw winkelcentrum of instelling ook op zoek naar geschikt straatmeubilair om buiten te vertoeven? Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. Heeft u iets specifieks in gedachten? Samen met onze afdeling productontwikkeling kan er op maat gemaakt straatmeubilair worden gemaakt. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Het is ook mogelijk dat een van onze projectadviseurs bij u op locatie komt om u van advies te voorzien. Liever geen bezoek ontvangen of werkt u vanuit huis? Via Teams gaan onze projectadviseurs ook graag een gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!