Back to top
Tawk.to

Draaibare FalcoLinea stoelen in Winkelcentrum Hellevoetsluis

Home Projecten Draaibare FalcoLinea stoelen in Winkelcentrum Hellevoetsluis

In opdracht van Combinatie Lindeloof-van Dijk BV is Winkelcentrum Struytse Hoeck in Hellevoetsluis ingericht met 15 stuks FalcoLinea draaibare stoelen.

FalcoLinea draaibare stoelen

De draaibare stoel model FalcoLinea is nieuw in ons programma heeft een ronde draaischijf op maaiveld. De stoel kan zowel links- als rechtsom 360˚ draaien. Het ontwerp van de stoel is gebaseerd op de S-vorm. Hierdoor heeft de stoel geen steunen aan de achterkant. De staaldelen zijn gepoedercoat in RAL 8004, kleur koperbruin. De zitdelen zijn van FSC latten 55x41mm.

FalcoLinea straatmeubilair

De FalcoLinea producten bestaan uit stripstaal en FSC® gecertificeerde hardhouten balken. Het straatmeubilair van de FalcoLinea serie valt op door de bijzondere vormgeving. Met het gebruik van hout waar een S-boog het meubilair verrassend vormt. De serie bestaat uit o.a.:

Advies

Voor uw winkelcentrum of instelling ook op zoek naar geschikt straatmeubilair om buiten te vertoeven? Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. Heeft u iets specifieks in gedachten? Samen met onze afdeling productontwikkeling kan er op maat gemaakt straatmeubilair worden gemaakt. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Het is ook mogelijk dat een van onze projectadviseurs bij u op locatie komt om u van advies te voorzien. Liever geen bezoek ontvangen of werkt u vanuit huis? Via Teams gaan onze projectadviseurs ook graag een gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken.

Webshop

De FalcoLinea stoelen zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.Na het aanmaken van een account besteld u de gewenste producten, de factuur volgt na levering.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!