Back to top
Tawk.to

FalcoLinea straatmeubilair in Winkelcentrum Hellevoetsluis

Home Projecten FalcoLinea straatmeubilair in Winkelcentrum Hellevoetsluis

Bezoekers van het winkelcentrum Struytse Hoeck in Hellevoetsluit kunnen sinds kort buiten plaatsnemen op de mooie en functionele zitbanken en stoelen. Het straatmeubilair komt uit de serie FalcoLinea en is gepoedercoat in de kleur koperbruin. In totaal zijn er 4 zitbanken en 15 stoelen geplaatst.

Zitbanken

Er is gekozen voor een bredere variant van de FalcoLinea zitbank, dat is vooral in deze tijd erg handig. Bezoekers kunnen zo op afstand van elkaar op de bank zitten. De zitbanken zijn voorzien van een rugleuning, het ontwerp is gebaseerd op de S-vorm. Hierdoor heeft de bank geen steunen nodig aan de achterkant. De zitbanken hebben een afmeting van maar liefst 3 meter.

Draaibare stoel

De stoel uit de serie FalcoLinea heeft een duidelijke vorm die, net zoals de zitbanken, is gebaseerd op een S. In het winkelcentrum is de draaibare variant van de stoel geplaatst. Het voordeel hiervan is dat de stoelen rond kunnen draaien en ze kunnen op de gewenste afstand van elkaar geplaatst worden. Deze stoel is voorzien van een ronde draaischijf op maaiveld. De stoel kan zowel links- als rechtsom 360 graden draaien.

FalcoLinea straatmeubilair

De FalcoLinea serie staat garant voor jarenlang ergonomisch zitcomfort. Het straatmeubilair is verkrijgbaar in staal met FSC®-gecertificeerd hardhout of volledig in staal. Dit zorgt ervoor dat het straatmeubilair onderhoudsvrij is. De hardhouten delen vergrijzen na verloop van tijd. Indien dit niet gewenst is kan dit voorkomen worden door  het hardhout te behandelen met olie, blanke lak of verf.

De FalcoLinea serie bestaat uit verschillende producten, waaronder :

Webshop

De FalcoLinea producten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.Na het aanmaken van een account besteld u de gewenste producten, de factuur volgt na levering.

Advies

Voor uw winkelcentrum of instelling ook op zoek naar geschikt straatmeubilair om buiten te vertoeven? Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. Heeft u iets specifieks in gedachten? Samen met onze afdeling productontwikkeling kan er op maat gemaakt straatmeubilair worden gemaakt. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Het is ook mogelijk dat een van onze projectadviseurs bij u op locatie komt om u van advies te voorzien. Liever geen bezoek ontvangen of werkt u vanuit huis? Via Teams gaan onze projectadviseurs ook graag een gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!