Back to top
Tawk.to

Falco fietsparkeren bij prijswinnend winkelcentrum

Home Projecten Falco fietsparkeren bij prijswinnend winkelcentrum

Het winkelcentrum Markthof te Hoofddorp is onlangs heringericht. Met succes, want de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW) spreekt van een hoogwaardige herontwikkeling en heeft de jaarprijs toegekend aan Markthof. “Het Markthof is helemaal van deze tijd in zijn bijna tijdloze vormgeving en voldoet weer aan alle eisen met veel vrije hoogte, flexibele indelingen en een multifunctioneel gebruik door de combinatie van wonen, parkeren, kantoorruimte, horeca en retail.” 

Fietsstandaard Triangel-10

Falco heeft ook een steentje bijgedragen aan dit succes door 37 fietsstandaards te leveren. Er is gekozen voor de Triangel-10, de eerste uit de serie fietsstandaards van de Triangel. De Triangel-10 is een passend model waar fietsen stabiel in geparkeerd kunnen worden.

De geplaatste fietsparkeersysteem zijn enkelzijdig, met twee aanbindogen waar de fiets zonder moeite aan vast gezet kan worden, door de buiging in de staander. De Triangel-10 is voorzien van 2 fietsplaatsen; een lage en een hoge. Bekijk hier de productpagina van de fietsstandaard Triangel-10

Serie straatmeubilair

Wilt u naast fietsparkeersystemen ander straatmeubilair in dezelfde stijl? In de Triangelserie zijn ook overkappingen en banken  verkrijgbaar. IPV Delft heeft de Triangel producten ontworpen en worden door Falco zelf geproduceerd in onze hoofdvestiging te Vriezenveen.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!