Back to top
Tawk.to

Falco fietsparkeren bij prijswinnend winkelcentrum

Home Projecten Falco fietsparkeren bij prijswinnend winkelcentrum

Het winkelcentrum Markthof te Hoofddorp is onlangs heringericht. Met succes, want de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW) spreekt van een hoogwaardige herontwikkeling en heeft de jaarprijs toegekend aan Markthof. “Het Markthof is helemaal van deze tijd in zijn bijna tijdloze vormgeving en voldoet weer aan alle eisen met veel vrije hoogte, flexibele indelingen en een multifunctioneel gebruik door de combinatie van wonen, parkeren, kantoorruimte, horeca en retail.” 

Fietsstandaard Triangel-10

Falco heeft ook een steentje bijgedragen aan dit succes door 37 fietsstandaards te leveren. Er is gekozen voor de Triangel-10, de eerste uit de serie fietsstandaards van de Triangel. De Triangel-10 is een passend model waar fietsen stabiel in geparkeerd kunnen worden.

De geplaatste fietsparkeersysteem zijn enkelzijdig, met twee aanbindogen waar de fiets zonder moeite aan vast gezet kan worden, door de buiging in de staander. De Triangel-10 is voorzien van 2 fietsplaatsen; een lage en een hoge. Bekijk hier de productpagina van de fietsstandaard Triangel-10

Serie straatmeubilair

Wilt u naast fietsparkeersystemen ander straatmeubilair in dezelfde stijl? In de Triangelserie zijn ook overkappingen en banken  verkrijgbaar. IPV Delft heeft de Triangel producten ontworpen en worden door Falco zelf geproduceerd in onze hoofdvestiging te Vriezenveen.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!