Back to top
Tawk.to

Falco fietsparkeren bij prijswinnend winkelcentrum

Home Projecten Falco fietsparkeren bij prijswinnend winkelcentrum

Het winkelcentrum Markthof te Hoofddorp is onlangs heringericht. Met succes, want de Nederlandse Raad van Winkelcentra (NRW) spreekt van een hoogwaardige herontwikkeling en heeft de jaarprijs toegekend aan Markthof. “Het Markthof is helemaal van deze tijd in zijn bijna tijdloze vormgeving en voldoet weer aan alle eisen met veel vrije hoogte, flexibele indelingen en een multifunctioneel gebruik door de combinatie van wonen, parkeren, kantoorruimte, horeca en retail.” 

Fietsstandaard Triangel-10

Falco heeft ook een steentje bijgedragen aan dit succes door 37 fietsstandaards te leveren. Er is gekozen voor de Triangel-10, de eerste uit de serie fietsstandaards van de Triangel. De Triangel-10 is een passend model waar fietsen stabiel in geparkeerd kunnen worden.

De geplaatste fietsparkeersysteem zijn enkelzijdig, met twee aanbindogen waar de fiets zonder moeite aan vast gezet kan worden, door de buiging in de staander. De Triangel-10 is voorzien van 2 fietsplaatsen; een lage en een hoge. Bekijk hier de productpagina van de fietsstandaard Triangel-10

Serie straatmeubilair

Wilt u naast fietsparkeersystemen ander straatmeubilair in dezelfde stijl? In de Triangelserie zijn ook overkappingen en banken  verkrijgbaar. IPV Delft heeft de Triangel producten ontworpen en worden door Falco zelf geproduceerd in onze hoofdvestiging te Vriezenveen.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!