Back to top
Tawk.to

Ruime carport voor 7 auto's bij zorginstelling

Home Projecten Ruime carport voor 7 auto's bij zorginstelling

In opdracht van bouwonderneming Oude Wolbers in Borne heeft Falco een carport geplaatst bij zorginstelling Theresiahof, Trivium Meulenbelt Zorg. Onder deze carport is plaats voor zeven auto's van het zorgpersoneel om droog te parkeren.

FalcoGrand carport

De FalcoGrand wordt toegepast als opslagoverkapping, als motoren- of als extra diepe fietsenstalling en als overkapping voor kleine bedrijfswagens van bijvoorbeeld reinigingsdiensten en technische diensten. Uiteraard kunnen er ook personenauto's worden geparkeerd onder deze ruime overkapping.

Het dak van deze carport is van aluzinc profielplaat. Alleen de rechter zijwand is bekleed, met FSC® gecertificeerd hardhout.

De FalcoGrand die hier geplaatst is door onze Falco monteurs heeft maar liefst een diepte van 5,5 meter.

Falco producten in de zorgsector

Bekijk hier overige projecten die Falco heeft uitgevoerd voor zorginstellingen of bekijk ons bord op Pinterest.

 

Advies

Of uw medewerkers nou op de fiets of met de auto komen, Falco heeft de perfecte parkeer oplossing. Vraag onze projectadviseurs voor een vrijblijvend advies, mogelijk op locatie!

Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!