Back to top
Tawk.to

Ruime carport voor 7 auto's bij zorginstelling

Home Projecten Ruime carport voor 7 auto's bij zorginstelling

In opdracht van bouwonderneming Oude Wolbers in Borne heeft Falco een carport geplaatst bij zorginstelling Theresiahof, Trivium Meulenbelt Zorg. Onder deze carport is plaats voor zeven auto's van het zorgpersoneel om droog te parkeren.

FalcoGrand carport

De FalcoGrand wordt toegepast als opslagoverkapping, als motoren- of als extra diepe fietsenstalling en als overkapping voor kleine bedrijfswagens van bijvoorbeeld reinigingsdiensten en technische diensten. Uiteraard kunnen er ook personenauto's worden geparkeerd onder deze ruime overkapping.

Het dak van deze carport is van aluzinc profielplaat. Alleen de rechter zijwand is bekleed, met FSC® gecertificeerd hardhout.

De FalcoGrand die hier geplaatst is door onze Falco monteurs heeft maar liefst een diepte van 5,5 meter.

Falco producten in de zorgsector

Bekijk hier overige projecten die Falco heeft uitgevoerd voor zorginstellingen of bekijk ons bord op Pinterest.

 

Advies

Of uw medewerkers nou op de fiets of met de auto komen, Falco heeft de perfecte parkeer oplossing. Vraag onze projectadviseurs voor een vrijblijvend advies, mogelijk op locatie!

Falco ontwerpt en produceert alles in eigen huis, hierdoor is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwikkelen. Neem contact met ons op via 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!