Back to top
Tawk.to

Ontwerp met Falco uw parkbank!

Home Projecten Ontwerp met Falco uw parkbank!

Een parkbank op maat creëren voor uw gemeente? Bij Falco vindt u alles onder één dak; van ontwerp en productie tot montage en plaatsing! Falco maakte bijvoorbeeld deze parkbank voor de gemeente Eindhoven. Een romantische parkbank in een eigentijds, Eindhovens, jasje.

Gemeente Eindhoven geeft in dit project jonge ontwerpers de kans om zich te laten zien. De ontwerper Daan Hoogendoorn van Hardzand heeft het ontwerp van deze parkbank bedacht en is in overleg met de gemeente voorgelegd aan Falco.

Met de expertise van Falco op gebied van ontwikkeling, eisen en kosten waaraan straatmeubilair moet kunnen voldoen, is uiteindelijk tot deze uitvoering van de parkbank gekomen.

Pilot parkbank

De parkbank is gemaakt van FSC-gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal dat gepoedercoat is in diepzwart. Het Romantisch Eindhovens bankje staat nu op proef op diverse plaatsen in Eindhoven. Na de proefperiode besluit de gemeente Eindhoven in welke vorm de parkbank definitief geplaatst gaat worden.

Ontwerp op maat?

Wilt u een eigen parkbank of ander straatmeubilair voor uw gemeente laten maken? Neem contact op met één van onze projectadviseurs, voor een vrijblijvend gesprek of advies op locatie. Bel 0546 55 44 of e-mail verkoop@falco.nl.

Foto: Hardzand

Bekijk ook deze op maat gerealiseerde projecten van straatmeubilair: 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!