Back to top
Tawk.to

Dorpsstraat met op maat gemaakte plantenbakken

Home Projecten Dorpsstraat met op maat gemaakte plantenbakken

Zes op maat gemaakte plantenbakken luisteren de hoofdstraat op van Nieuwbergen. In deze straat in het hart van het dorp, zijn aan beide zijden grote plantenbakken met groen erin geplaatst.

Deze plantenbakken komen uit de serie straatmeubilair FalcoBloc en zijn op maat gemaakt. Met een aantal verschillende afmetingen is er met deze plantenbak genoeg af te wisselen.

De Bloc plantenbakken zijn ruim een meter breed en 1.20 m. hoog en op maat gemaakt voor de gemeente Nieuwbergen. De combinatie van FSC-hout en thermisch verzinkt staal zorgt voor een mooie industriële look en is tegelijkertijd duurzaam. FSC-hout wordt verantwoord gewonnen en verzinkt staal is volledig recyclebaar. Daarnaast hebben deze materialen een lange levensduur.

In de serie plantenbakken van de FalcoBloc zijn talloze mogelijkheden. Vierkant, tot rechthoekig, hoog of lage plantenbakken of een uitvoering op maat behoren tot de mogelijkheden. Meer weten over de plantenbak FalcoBloc?

Meer informatie? Vraag dan om een gesprek met één van onze projectadviseurs voor een plantenbak op maat in uw gemeente. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!