Back to top
Tawk.to

Dorpsstraat met op maat gemaakte plantenbakken

Home Projecten Dorpsstraat met op maat gemaakte plantenbakken

Zes op maat gemaakte plantenbakken luisteren de hoofdstraat op van Nieuwbergen. In deze straat in het hart van het dorp, zijn aan beide zijden grote plantenbakken met groen erin geplaatst.

Deze plantenbakken komen uit de serie straatmeubilair FalcoBloc en zijn op maat gemaakt. Met een aantal verschillende afmetingen is er met deze plantenbak genoeg af te wisselen.

De Bloc plantenbakken zijn ruim een meter breed en 1.20 m. hoog en op maat gemaakt voor de gemeente Nieuwbergen. De combinatie van FSC-hout en thermisch verzinkt staal zorgt voor een mooie industriële look en is tegelijkertijd duurzaam. FSC-hout wordt verantwoord gewonnen en verzinkt staal is volledig recyclebaar. Daarnaast hebben deze materialen een lange levensduur.

In de serie plantenbakken van de FalcoBloc zijn talloze mogelijkheden. Vierkant, tot rechthoekig, hoog of lage plantenbakken of een uitvoering op maat behoren tot de mogelijkheden. Meer weten over de plantenbak FalcoBloc?

Meer informatie? Vraag dan om een gesprek met één van onze projectadviseurs voor een plantenbak op maat in uw gemeente. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!