Back to top
Tawk.to

Materialenoverkappingen bij gemeentewerf Krimpenerwaard

Home Projecten Materialenoverkappingen bij gemeentewerf Krimpenerwaard

Op drie gemeentewerven van de Krimpenerwaard zijn deze FalcoGrand materialenoverkappingen geleverd en gemonteerd. Ze worden gebruikt als opslag van bijvoorbeeld strooimachines.

Drie locaties, drie verschillende FalcoGrand overkappingen

De FalcoGrand is een multifunctionele overkapping. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en met of zonder wandbekleding doet deze robuuste overkapping dienst als opslagoverkapping, als extra diepe fietsenstalling of als overkapping voor containers of bedrijfswagens. Al eerder toegepast bij bijvoorbeeld de Brandweer Twente en autobedrijf Wensink is de FalcoGrand nu geplaatst om materialen tegen weer en wind te beschermen bij de gemeentewerven in Bergambacht, Schoonhoven en Krimpen aan de Lek in de gemeente Krimpenerwaard.

Falco montage team

De FalcoGrand overkappingen zijn gemonteerd op stelconplaten. De VCA gecertificeerde montageteams van Falco kunnen overal op locatie de overkappingen installeren. De overkappingen werden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen; wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem contact op; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl. U kunt uiteraard ook onze Pinterest pagina raadplegen.  

Multifunctionele overkapping

De FalcoGrand overkapping wordt vaak toegepast als opslagoverkapping, maar ook als motorenstalling of als overkapping voor kleine bedrijfswagens van bijvoorbeeld reinigingsdiensten en technische diensten:

  • In de overkapping bij Brandweer Twente passen de auto’s en bussen prima. De FalcoGrand zorgt voor optimale bescherming van deze vervoersmiddelen.
  • Onder deze overkapping bij Wensink Autogarage in Deventer worden onder andere fietsen en containers gestald.
  • Bij wooncomplex Havenmeester in Tilburg monteerde Falco de FalcoGrand overkapping voor het overkapt parkeren van de auto’s van de bewoners.
  • De FalcoGrand is binnen de standaard maten ook uitermate geschikt als overkapping voor het etagerek FalcoLevel Premium+ of FalcoLevel Eco.

Circulaire economie

Duurzaamheid en circulariteit begint bij de keuze van het product. Voor Falco niet nieuw. Al jaren zijn onze producten robuust en sterk. Er wordt veel staal gebruikt, een materiaal dat in zijn geheel te recyclen is en, nog beter, ook geschikt is voor hergebruik. Al het afvalstaal, dat ontstaat tijdens de productie, wordt netjes gescheiden en door een metaal-recyclingbedrijf opgehaald.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!