Back to top
Tawk.to

Materialenoverkappingen bij gemeentewerf Krimpenerwaard

Home Projecten Materialenoverkappingen bij gemeentewerf Krimpenerwaard

Op drie gemeentewerven van de Krimpenerwaard zijn deze FalcoGrand materialenoverkappingen geleverd en gemonteerd. Ze worden gebruikt als opslag van bijvoorbeeld strooimachines.

Drie locaties, drie verschillende FalcoGrand overkappingen

De FalcoGrand is een multifunctionele overkapping. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en met of zonder wandbekleding doet deze robuuste overkapping dienst als opslagoverkapping, als extra diepe fietsenstalling of als overkapping voor containers of bedrijfswagens. Al eerder toegepast bij bijvoorbeeld de Brandweer Twente en autobedrijf Wensink is de FalcoGrand nu geplaatst om materialen tegen weer en wind te beschermen bij de gemeentewerven in Bergambacht, Schoonhoven en Krimpen aan de Lek in de gemeente Krimpenerwaard.

Falco montage team

De FalcoGrand overkappingen zijn gemonteerd op stelconplaten. De VCA gecertificeerde montageteams van Falco kunnen overal op locatie de overkappingen installeren. De overkappingen werden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen; wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem contact op; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl. U kunt uiteraard ook onze Pinterest pagina raadplegen.  

Multifunctionele overkapping

De FalcoGrand overkapping wordt vaak toegepast als opslagoverkapping, maar ook als motorenstalling of als overkapping voor kleine bedrijfswagens van bijvoorbeeld reinigingsdiensten en technische diensten:

  • In de overkapping bij Brandweer Twente passen de auto’s en bussen prima. De FalcoGrand zorgt voor optimale bescherming van deze vervoersmiddelen.
  • Onder deze overkapping bij Wensink Autogarage in Deventer worden onder andere fietsen en containers gestald.
  • Bij wooncomplex Havenmeester in Tilburg monteerde Falco de FalcoGrand overkapping voor het overkapt parkeren van de auto’s van de bewoners.
  • De FalcoGrand is binnen de standaard maten ook uitermate geschikt als overkapping voor het etagerek FalcoLevel Premium+ of FalcoLevel Eco.

Circulaire economie

Duurzaamheid en circulariteit begint bij de keuze van het product. Voor Falco niet nieuw. Al jaren zijn onze producten robuust en sterk. Er wordt veel staal gebruikt, een materiaal dat in zijn geheel te recyclen is en, nog beter, ook geschikt is voor hergebruik. Al het afvalstaal, dat ontstaat tijdens de productie, wordt netjes gescheiden en door een metaal-recyclingbedrijf opgehaald.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!