Back to top
Tawk.to

FalcoGrand overkapping op maat voor Wensink BV

Home Projecten FalcoGrand overkapping op maat voor Wensink BV

Voor Wensink BV, autogarage Mercedes-Benz in Deventer, heeft Falco een FalcoGrand overkapping geplaatst. De overkapping is naar wens van de klant op maat gemaakt. Onder de overkapping worden onder andere fietsen en containers gestald.

FalcoGrand overkapping

De FalcoGrand overkapping kan worden toegepast als opslagoverkapping, als motoren- of als extra diepe fietsenstalling en als overkapping voor kleine bedrijfswagens van bijvoorbeeld reinigingsdiensten en technische diensten. Niet voor niets is de FalcoGrand een multifunctionele overkapping. 

Constructie en montage 

De kopwanden zijn gemaakt van hardhouten latten, het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten. De overkapping is stevig verankerd in de grond door middel van 9 betonvoeten. 

Falco beschikt over een eigen montage team die overal op locatie onze overkappingen kan installeren. Daarnaast kunnen we ook het transport voor uw project verzorgen. Meer weten over transportkosten?

Uitgevoerde projecten FalcoGrand overkapping

Falco heeft eerder projecten uitgevoerd waarbij de FalcoGrand uitermate geschikt was, hieronder een overzicht van een aantal projecten.

 

Advies

Op aanvraag zijn er diverse mogelijkheden voor de dak- en wandbekleding. Voor het creëren van een berging kan de FalcoGrand ook uitgevoerd worden met wanden en afsluitbare deuren. Bij de FalcoGrand kan ook een goot bijgeleverd worden. Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. U kunt uiteraard onze Pinterest pagina raadplegen. 

Vraag hier vrijblijvend ons Falco in projects boek aan voor inspiratie.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!