Back to top
Tawk.to

FalcoGrand overkapping op maat voor Wensink BV

Home Projecten FalcoGrand overkapping op maat voor Wensink BV

Voor Wensink BV, autogarage Mercedes-Benz in Deventer, heeft Falco een FalcoGrand overkapping geplaatst. De overkapping is naar wens van de klant op maat gemaakt. Onder de overkapping worden onder andere fietsen en containers gestald.

FalcoGrand overkapping

De FalcoGrand overkapping kan worden toegepast als opslagoverkapping, als motoren- of als extra diepe fietsenstalling en als overkapping voor kleine bedrijfswagens van bijvoorbeeld reinigingsdiensten en technische diensten. Niet voor niets is de FalcoGrand een multifunctionele overkapping. 

Constructie en montage 

De kopwanden zijn gemaakt van hardhouten latten, het dak is gemaakt van aluzinc profielplaten. De overkapping is stevig verankerd in de grond door middel van 9 betonvoeten. 

Falco beschikt over een eigen montage team die overal op locatie onze overkappingen kan installeren. Daarnaast kunnen we ook het transport voor uw project verzorgen. Meer weten over transportkosten?

Uitgevoerde projecten FalcoGrand overkapping

Falco heeft eerder projecten uitgevoerd waarbij de FalcoGrand uitermate geschikt was, hieronder een overzicht van een aantal projecten.

 

Advies

Op aanvraag zijn er diverse mogelijkheden voor de dak- en wandbekleding. Voor het creëren van een berging kan de FalcoGrand ook uitgevoerd worden met wanden en afsluitbare deuren. Bij de FalcoGrand kan ook een goot bijgeleverd worden. Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. U kunt uiteraard onze Pinterest pagina raadplegen. 

Vraag hier vrijblijvend ons Falco in projects boek aan voor inspiratie.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!